Juletræslys

Leder du efter fine juletræslys til dette års juleaften? På Bilka.dk kan du få levende lys, som kan pryde juletræet den 24., når hele familien skal danse rundt om træet og synge. Se vores varianter her, og bliv klar til den store aften i december.

Gør de levende lys mere sikre denne jul

Når du bruger levende lys på juletræet eller i juledekorationen, skal du altid være opmærksom og holde øje med lysene. I denne guide har vi samlet 5 gode råd til, hvordan du passer på, når du har tændt de levende lys.

Køb dine juletræslys hos os

Se vores sortiment af juletræslys på Bilka.dk, og forbered dig til juleaften. Vi har flotte, levende lys, som du kan pryde træet med, så det kan stå flot den 24. De flakkende flammer vil give en helt særlig stemning, når dig og familien skal danse rundt om træet. 

Julen er en vigtig tid for de fleste familier, og derfor er det heller ikke ligegyldigt, hvordan juletræet tager sig ud. Derfor har vi et godt sortiment af juletræslys samt andet julepynt, så du kan sørge for, at julen bliver ekstra hyggelig. 

 

Traditionen bag juletræslys

Der er mange traditioner i julen. Børn får adventsgaver, der åbnes julekalender, og vi brænder kalenderlys hver dag for at markere de 24 dage op til jul. Forventningens glæde er stor i løbet af december, og for mange er tiden op til juleaften i høj grad forbundet med hygge og samvær.  

Derudover er der også en hel del traditioner forbundet med selve juleaften. Her har de fleste familier nemlig taget et grantræ med ind i stuen, og pyntet det flot op med forskellige dekorationer. Disse dekorationer indebærer også juletræslys.  

Julen er en fejring af Jesu fødsel, men det er faktisk også en fejring af solhvervet, hvor året vender, og vi endelig går mod lysere tider. Derfor er lys også en central del af den moderne julefejring, og således er de flakkende juletræslys altså en vigtig del af traditionerne. 

 

Find juletræslys og andet julepynt

På Bilka.dk finder du også en masse andet julepynt udover juletræslys. Vi har alt fra flotte julekugler til funklende juletræsstjerner, som du kan dekorere dit juletræ med. Vi har noget for enhver smag, så du kan pynte dit træ ligesom, du har lyst til.