Gardiner efter mål

Nu kan du også få lavet dine gardiner, så de passer perfekt til alle vinduerne hjemme hos dig. På Bilka.dk tilbyder vi nemlig i samarbejde med DEBEL at komme forbi dig, så du er sikker på at få de helt rigtige mål og kvaliteter.

FAQ - Ofte stillede spørgsmål til gardiner på specialmål

Gardiner efter mål

Mål selv op eller bestil Gardinbussen fra DEBEL, og få målt op til dine gardiner i hele huset. Vi giver dig også rådgivning. Og som om det ikke er nok, så monterer vi også dine gardiner, hvis du har behov for det. Så kan du skærme for solen og nysgerrige blikke.

  • Slip for besværlige arbejde med opmåling og montering
  • Få høj kvalitet til skarpe pris
  • Vælg mellem gardiner, persienner, rullegardiner og mange andre design

 

Når du vælger at købe gardiner på mål, får du præcis de gardiner, du ønsker, uden at du skal tilpasse dem først.

Er du i tvivl om, hvordan du skal måle op, eller har du brug for professionel vejledning, så kan du bestille et besøg af Gardinbussen. Her kan du få professionel opmåling og vejledning til en pris, der kan trækkes fra den endelige pris, når du bestiller fra os.
 

Hvordan vælger du det rigtige gardin?

Når du bestiller hos Bilka i samarbejde med DEBEL, kan du vælge mellem en række forskellige former for gardiner, så det kan være svært at vælge de rigtige:

  • Til kontoret er de klassiske persienner den mest valgte løsning, fordi du kan skærme af for solen ved at lukke mere eller mindre for persiennerne, så der stadig kommer dagslys ind.
  • Stuen giver flere muligheder for at skabe den stemning, du ønsker med enten foldegardiner, klassiske gardiner på stang eller plisségardiner. Her er det mere din smag og indretning, der gør sig gældende.
  • Til de store vinduespartier vil lamelgardiner være et godt valg. De dækker godt og giver en smuk helhed.
  • Ønsker du at holde sove- eller børneværelset så mørkt som muligt om natten, er rullegardiner med mørklægning det oplagte valg.

 

Gardiner i mange forskellige farver, mønstre og materialer

Du kan naturligvis også vælge, hvilken farve der passer bedst til dit hjem – du finder et stort udvalg af farver og mønstre. Desuden kan du også selv bestemme, hvilken type af betjening og afslutning der passer bedst til dit hjem. Du kan med andre ord få gardiner i lige de specialmål, der passer til dig.