Gardiner efter mål

Nu kan du også få lavet dine gardiner, så de passer perfekt til alle vinduerne hjemme hos dig. På Bilka.dk tilbyder vi nemlig i samarbejde med DEBEL at komme forbi dig, så du er sikker på at få de helt rigtige mål og kvaliteter.

Gardiner i specialmål

Er du på udkig efter nye gardiner efter mål, så kan Bilka hjælpe dig. I samarbejde med DEBEL tilbyder vi gardiner og persienner i specialmål til skarpe priser.

I vores store gardinunivers kan du selv bygge dine gardiner og persienner, så de passer præcist til dine vinduer og døre. Vi skræddersyr dit nye gardin uden at gå på kompromis med kvaliteten. Uanset om du leder efter rullegardiner, plisségardiner, lamelgardiner, foldegardiner eller persienner, så kan du nu selv bestemme højde og bredde, så du får gardiner, der passer perfekt til dit hjem og din smag.

Stort udvalg af farver og mønstre

Du kan naturligvis også vælge, hvilken farve der passer bedst til dit hjem – du finder et stort udvalg af farver og mønstre. Desuden kan du også selv bestemme, hvilken type af betjening og afslutning der passer bedst til dit hjem. Du kan med andre ord få gardiner i lige de specialmål, der passer til dig.

Vi er kvalitetsbevidste, men vi går efter den rigtige pris

Kundecase: Githa og Jacobs oplevelse med gardinbussen - gardiner efter mål

"Det skal være et produkt der holder i rigtig mange år. Vi tør ikke rigtig selv at tage mål, da vi er bange for, at vi får det gjort forkert. Så vi vil gerne have nogen ud, der ved hvad de laver.

Og efter gardinerne blev bestilt, så kom han (gardinkonsulent fra DEBEL) ud en formiddag og satte dem op. Vi er rigtig glade for, at vi fik nogle professionelle ud, fordi alting passer bare snorlige.

Man skulle tro, at det var rigtig dyrt at få en gardinbus ud, men det koster faktisk kun 189,-. I og med at det ikke er dyrere, så er det rart at vide, at det er en professionel, der har håndteret det fra start til slut."

Githa og Jacob, Horsens

Samme service og kvalitet - men under halv pris

Kundecase: Nettes oplevelse med at købe gardiner på gardiner.bilka.dk

“Det kom noget bag på os da et vennepar fortalte, at vi skulle regne med 50.000 kr. til gardiner til vores nye hus. Nu var gode råd dyre.

Vi begyndte at undersøge mulighederne og pludselig var Bilka inde i billedet. Min mand protesterede godt nok – han skulle ikke have gardiner fra Bilka. Men da vi først havde været inde på Bilkas hjemmeside var vi ikke i tvivl. Vi fik bestilt Gardinbussen fra Debel, og det hele gik efter bogen.

Professionel rådgivning, opmåling og montering til en pris lige omkring 20.000 kr. – altså langt under det halve, men samme service og kvalitet“.

Nette Hvam, Herning

Gardiner efter mål – vi gør arbejdet for dig

Mål selv op eller bestil Gardinbussen fra Debel, og få målt op til dine gardiner i hele huset. Vi giver dig også rådgivning. Og som om det ikke er nok, så monterer vi også dine gardiner, hvis du har behov for det. Så kan du skærme for solen og nysgerrige blikke – hvem ka'? Du ka'!

  • Slip for besværlige arbejde med opmåling og montering
  • Få høj kvalitet til lav pris
  • Vælg mellem gardiner, persienner, rullegardiner og mange andre design

Når du vælger at købe gardiner på mål, får du præcis de gardiner, du ønsker, uden at du skal tilpasse dem først.

Er du i tvivl om, hvordan du skal måle op, eller har du brug for professionel vejledning, så kan du bestille et besøg af Gardinbussen. Her kan du få professionel opmåling og vejledning til en pris, der kan trækkes fra den endelige pris, når du bestiller fra os.
 

Hvordan vælger du det rigtige gardin?

Når du bestiller hos Bilka.dk, kan du vælge mellem en række forskellige former for gardiner, så det kan være svært at vælge de rigtige.

  • Til kontoret er de klassiske persienner den mest valgte løsning, fordi du kan skærme af for solen ved at lukke mere eller mindre for persiennerne, så der stadig kommer dagslys ind.
  • Stuen giver flere muligheder for at skabe den stemning, du ønsker med enten foldegardiner, klassiske gardiner på stang eller plisségardiner. Her er det mere din smag og indretning, der gør sig gældende.
  • Til de store vinduespartier vil lamelgardiner være et godt valg. De dækker godt og giver en smuk helhed.
  • Ønsker du at holde sove- eller børneværelset så mørkt som muligt om natten, er rullegardiner med mørklægning det oplagte valg.

I vores udvalg af gardiner kan du desuden vælge mellem en lang række forskellige materialer, mønstre og farver.
 

Meget mere Bilka.dk

Når du vælger at handle hos Bilka.dk ønsker vi at give dig de bedste betingelser for at finde alt det, du har brug for på ét sted. Se os som dit Hypermarked – vi har nemlig alt det, du skal bruge! Vi har ikke alene Danmarks største vareudvalg, vi er også ratet fantastisk på Pricerunner, fordi vores kunder er glade for os og den gode service, vi leverer, hver gang du handler hos os.

Tjek det store udvalg, og find dine nye gardiner i dag!