Foldegardiner

Foldegardiner kan være med til at skabe et hyggeligt og samtidig meget elegant udtryk i hjemmet. På Bilka.dk finder du foldegardiner i mange størrelser og modeller.

Montering af foldegardiner

Overvejer du foldegardiner som solafskærmning i boligen? Så læs vores guide her, hvor du kan finde flere informationer om foldegardiner og se smarte videoguides

Brug for foldegardiner efter mål?

Passer standardmålene på foldegardinerne på siden her ikke til din bolig, kan du let bestille dem efter specialmål her

Inspiration til gardiner

Der findes et hav af forskellige gardiner, og det kan være svært at vælge. Skal du gå efter rullegardiner, plisse eller lameller? Hvilken farve skal du vælge og hvilket materiale? Mulighederne er mange - bliv klogere i guiden her. 

Foldegardiner skaber stemning

Kan du godt lide, at man kan se gardinerne, selvom de ikke er trukket helt for, så er foldegardiner et godt bud på det rette gardin for dig.

Når du hænger et foldegardin op, kan du let og hurtigt skabe en hyggelig og varm stemning på alle tider af dagen. De lette gardiner i stof lukker det direkte sollys ude, men uden at der bliver helt mørkt i rummet.

  • Foldegardiner er lette at trække fra og for
  • De kan indstilles til at dække præcis den del af vinduet, du ønsker
  • Foldegardinerne er lette at montere

 

Når det kommer til klassisk æstetik og funktionalitet, så er foldegardiner et rigtig godt valg. De er perfekte til at dække mindre vinduer eller smalle døre, når der skal skærmes for solen og skabes en hyggelig stemning.

Med foldegardiner i vinduerne har du muligheden for let og hurtigt at indstille lysindfaldet præcis som du ønsker det.
 

Let lysfilter eller mørkelægning

På Bilka.dk kan du vælge mellem forskellige varianter af foldegardiner. Den klassiske lette version til at skærme for generende lys, og det mørkelæggende, der lukker lyset ude og skaber de perfekte omstændigheder for en god og sund nattesøvn.

Foldegardinerne er et godt valg til såvel stue som entré eller børneværelse. Med deres neutrale udseende og lette betjening er du sikker på, at de fungerer præcis som de skal - hver gang.

Når du vælger foldegardiner på Bilka.dk kan du finde en række guides og informationsvideoer, der kan hjælpe dig med hvordan du måler op til foldegardiner, samt hvordan du monterer dine foldegardiner.

Hos os kan du med ganske få klik finde de foldegardiner, du skal bruge, bestille dem og få dem leveret lige til døren. Følger du vejledningen i videoerne, kan du endda selv samle dem og hænge dem op - det kræver kun lidt fingefærdighed og en basisværktøjskasse.
 

Få råd og vejledning hos Bilka.dk

Vi er meget mere end bare en butik – vi står for oplevelser til hele familien, derfor vil vi også gerne sikre os, at du får det bedst mulige ud af de ting, du køber hos os. Det gør vi ved hele tiden at opdatere vores kartotek af guides og informationsvideoer, så du kan sidde derhjemme og få svar på alle de spørgsmål, du måtte have i forbindelse med vores varer.

På Bilka.dk har vi Danmarks største vareudvalg, og det betyder, at vi er dit Hypermarked – vi har alt, du skal bruge. Når du handler hos os, behøver du kun at handle et sted, det er let, hurtigt og praktisk. Se vores store udvalg af gardiner, og vælg din favorit i dag!