Planteopsatser

Det er både smukt og moderne at have grønne planter som en del af indretningen og gerne mange af dem. Med en planteopsats har du muligheden for at skabe stilleben og få plads til mere grønt. Se det store udvalg herunder.

Planteopsatser

Planter skaber hygge i hjemmet og er skønne at se på. Har du ikke vindueskarme at stille planterne i, kan det være svært at få plads, men med planteopsatser får du muligheden for at invitere det grønne indenfor og stille det, hvor du har plads og mulighed.

  • Få plads til planter, selv om du ikke har plads i vindueskarmene
  • Skab hygge og stemning ved at bruge planterne i indretningen

I dag er det muligt at få planter fra hele verden, og det er ikke kun i haven, de kan stå og pynte. Både højbede og blomsterkasser er populære i haven, fordi du får muligheden for at dyrke grønt og blomster, du ellers ikke kunne – på samme måde kan du med planteopsatserne få plads til de grønne planter indendørs.

 

Sådan finder du den rette planteopsats

Hos Bilka.dk finder du et stort udvalg af høje, smukke planteopsatser, der passer ind i ethvert hjem, og vil du gerne skabe grønne oaser, så er de stort set uundværlige. Alt efter om du ønsker ar skabe klynger eller stilleben af flere planter, eller om du blot ønsker en enkelt, kan du overveje følgende, for at gøre valget lettere:

  • Ønsker du at skabe en levende væg eller en grøn afskærmning for en del af et stort vindue, så er en blomsterstander eller planteopsats med plads til flere planter et rigtig godt valg.
  • Ønsker du derimod at fremhæve enkelte og smukke planter, så er de simple planteopsatser med plads til en enkelt plante det oplagte valg.

Se vores flotte udvalg af planteopsatser herover, og find dem, der passer bedst til dit hjem – vi har Danmarks største vareudvalg. Bestil dine blomsteropsatser allerede i dag her på Bilka.dk.