Lærredstryk

Et smukt maleri på et lærred giver den perfekte vægdekoration i ethvert hjem. Vælg smukke lærredstryk af malerier til både stue, soveværelse, entre, børneværelse og kontor – du finder alle størrelser, farver, mange forskellige stilarter og populære brands, som f.eks. Incado, i vores store online udvalg herunder.

Vælg lærredstryk af malerier

Det behøver ikke være en stor økonomisk investering, at få et smukt maleri på væggen. Der er flere fordele ved at vælge lærredstryk til dekoration i dit hjem.

  • Smukt maleri på væggen til en god pris
  • Lærredstryk giver dybde og autenticitet
  • Du vælger selv størrelse, farve og motiv

Gør brug af de mange valgmuligheder inden for dit budget. Et lærred med eller uden ramme giver dybde i vægudsmykningen og følelsen af autentisk maleri. Du kan selv vælge både farve, størrelse og motivet.

Hvilket lærredstryk skal du vælge?

Med de mange valgmuligheder er det vigtigt, at du overvejer nøje hvilket lærredstryk, der passer ind i dit hjem. Det er en god idé at indtænke størrelse, farver og afstand til publikum i dit valg.

  • Hvilken størrelse passer ind? Inden for et bestemt areal på en væg, kan du vælge at hænge ét stort eller flere mindre lærredstryk. Hvis du vælger ét stort, er det særligt overkanten, der er relevant for ophængningen – overvej hvor overkanten på andre billeder eller lamper på væggen er og følg den.
  • Har du foretrukne farver? Et motiv med mange forskellige farver har næsten altid én eller flere primære farver. Vær opmærksom på, at de farver, du har i hjemmet i forvejen, vil fremhæve de samme farver i motivet – det betyder, at hænger du det over en grøn sofa, vil evt. grønne farver i motivet træde frem.
  • Hvor langt væk er publikum? En placering i hjemmet, hvor du ser motivet langt væk fra, betyder at detaljer forsvinder for øjet, mens en placering, f.eks. lige over køkkenbordet, giver rig mulighed for at se alle detaljer. Overvej inden valg, hvor du vil hænge dit lærredstryk.

Gå på opdagelse i vores store udvalg af lærredstryk i smukke farver og motiver her på Bilka.dk – dit hypermarked – vi har alt, du skal bruge!