Saunaer og saunatilbehør

På Bilka.dk kan du vælge mellem et godt udvalg af saunatilbehør, som kan forbedre din saunaoplevelse. Vi har eksempelvis praktiske rengøringsprodukter til træet, saunaspande og meget mere. Se vores sortiment i dag og find produkter, som du ikke kan undvære.

Vælg det rette saunatilbehør

Når du har en sauna, er det også en god ide at anskaffe det rette saunatilbehør. Det kan nemlig være en stor hjælp i at få mest muligt ud af saunaoplevelsen og nyde afslappende wellness derhjemme. Det kan også være, at du har behov for at udskifte én eller flere dele i saunaen. Uanset hvilken anledning du har til at kigge efter tilbehør til din sauna, kan du på Bilka.dk se vores spændende sortiment af blandt andet:

  • Saunaspande

  • Øser

  • Rengøringsprodukter 

  • Pleje til træet

Noget tilbehør kan du faktisk ikke undvære, da det skaber hele oplevelsen i saunaen. Med en saunaspand og en øse kan du eksempelvis hælde vand på de varme sten i saunaen, og dermed skaber du mere damp og varme i rummet. 

Du kan tilføje æteriske olier til vandet, som har forskellige gode effekter. Og du kan vælge lige de olier, du bedst kan lide. Du kan både vælge ud fra duften eller fra oliernes egenskaber.
 

Rengøring af din sauna

Rengørings- og træplejeprodukter kan hjælpe dig med vedligeholdelse, så kan passe bedst muligt på din sauna. På den måde kan du sikre dig, at den holder sig flot og funktionel i lang tid. Træet suger nemlig både sved, døde hudceller og lignende til sig. Derfor er det vigtigt, at du rengør saunaen en gang imellem. Dette er især essentielt, hvis I som regel er flere personer, der benytter rummet. 

Når du påfører rengøringsmidlet, er det en god ide at anvende en børste til det. På den måde får du nemlig rengøringsproduktet godt ned i træet. Nogle rengøringsmidler indeholder endda et svampedræbende middel, som arbejder effektivt med at fjerne bakterier fra træet. Alt i alt er det en god idé at gå op i at holde din sauna renlig, ligesom det også er, hvis du for eksempel har en udendørs spa.