Aktivitetstæpper

Et aktivitetstæppe – eller legetæppe, som det også hedder – er et super godt valg af legetøj til din baby, hvis det skal være både sanseudviklende og motorikstyrkende. Find det på siden i udvalget herunder, hvor vi har legetæpper fra nogle af markedets bedste legetøjsbrands.

Sjov med et sanseudviklende legetæppe

Når det gælder legetøj til babyer og tumlinger, som børn i aldersgruppen fra 1 til 3 år kaldes, er valgmulighederne mange. Et af de mest populære varianter er et aktivitetstæppe, der også går under navnet legetæppe. Aktivitetstæppet er ikke bare underholdende for din baby, men kan bidrage til barnets udvikling og stimulere dets sanser. Med det kan din baby ligeledes træne sin motorik.

Aktivitetstæppet er først og fremmest, som det fremgår af navnet, et tæppe hvorpå babyen kan ligge blødt, behageligt og komfortabelt. Herudover er der typisk forskelligt slags aktivitetstilbehør sat på, som vil forundre og betage dit barn, mens det bevæger sig. Nogle udgaver har desuden musik på sig, hvilket bidrager yderligere til underholdnings- og stimuleringsværdien. Ofte er batterier også påkrævet for at få det fulde ud af tæppet.

  • Underholder dit barn
  • Udvikler og stimulerer barnets sanser
  • Træner din babys motorik

 

På Bilka.dk har vi et bredt udvalg af legetøj til babyer og aktivitets-/legetæpper er ingen undtagelse. Du finder de varianter, vi forhandler, her på siden, hvorfra du kan bestille et hjem til dit barn online i dag.

 

Vælg det rigtige legetøj til barnet

Det, der gør legetøjet til babyer og mindre børn særligt, er, at det er designet til at udvikle barnet, mens det leger med det. Det er noget, som mange legetøjsbrands har specialiseret sig i, herunder det kendte kvalitetsmærke Fisher Price, som du også finder et bredt udvalg af her på Bilka.dk. Aktivitetstæpper kan du naturligvis også finde herfra. Det betyder, at udvalget af babylegetøj er stort – og det gælder ikke mindst det, du finder her på Bilka.dk. Et andet mærke, du ligeledes med fordel kan se i retningen af, hvis du er på udkig efter motorikstyrkende og sanseudviklende legetøj, er Bright Starts.

 

Køb et aktivitetstæppe til din baby i dag

Vælg det aktivitetstæppe, du tænker, passer allerbedst til din baby eller til det barn, der skal have det i gave – og bestil det online på Bilka.dk i dag. Hvis du har fundet andet babylegetøj end legetæppet, der har fanget din interesse, kan du med fordel købe det med i samme ombæring. 

Du får altid ubegrænset returret i tilfælde af, at vareindkøbet ikke lever op til dine forventninger. Bilka.dk er dit Hypermarked, og vi har et kæmpe vareudvalg. Hos os finder du derfor alt, du skal bruge!