BØRN OG UNGES SUNDHED OG TRIVSEL

Bilka er for hele familien. Derfor gør vi også en aktiv indsats for at bakke op om børn og unges trivsel og sundhed. Læs mere om, hvad vi gør herunder.

Bilka og Skole OL sætter farten op

Børn trives godt i gode fællesskaber, og det er vigtigt for Bilka at bidrage til, at børn og unge får både bevægelse, sved på panden og smil på læben som en del af deres hverdag. I år sætter Bilka derfor ekstra skub i støtten til Skole OL med et sponsorat på 500.000 kr. til finalestævnet – en støtte og et beløb, der gentages i 2023 og 2024. Bilka støtter altså Skole OL med 1,5 mio. kr. de næste 3 år.

BILLIES FÆLLESSKABSPRIS TIL SKOLE OL

Som noget nyt overrækker Bilkas maskot, Ulven Billie, en fællesskabspris til én klasse pr. årgang. Vinderklasserne vinder et gavekort til Bilka på 5.000 kr. til et klassearrangement.

DONATIONER TIL GAVN FOR BØRN OG UNGE

I Bilka gør vi en aktiv indsats for at støtte børn og unges sundhed og trivsel i lokalområderne. Det gør vi bl.a. gennem donationer via Salling Fondene og via flaskepantknapperne i vores varehuse. Det kan f.eks. være en ny legeplads til den lokale skole, forbedring af den lokale bypark og initiativer med fokus på at styrke sundheden blandt byens børn.