100% DANSK- OG FONDSEJET

I Bilka er vi stolte af at være 100% danskejet – og vi glæder os over at kunne give noget tilbage til Danmark og danskerne via vores ansvarligheds-initiativer

Du gør en forskel ved at handle i Bilka

I Bilka donerer vi hvert år en del af vores overskud til en lang række initiativer indenfor børn og unges sundhed og trivsel samt klima og miljø. Vi har også et stort lokalt engagement, og støtter lokale sportsforeninger og andre gode initiativer, der gør en forskel for Bilkas lokalområder rundt omkring i Danmark.

Tak fordi du gør en forskel.

TAK FORDI DU HANDLER I EN 100% DANSKEJET KÆDE

Bilka er en del af Salling Group, som er 100% danskejet. Når du handler i Bilka, gør du en forskel for hele Danmark, fordi en del af vores overskud går tilbage til danskerne gennem donationer fra Salling Fondene. Pengene går udelukkende til almennyttige og andre gode formål, der giver glæde tilbage til store som små. Siden 2012 har fondene doneret over 1 milliard kr. – og det har du som kunde været med til.

 

Salling Group har udover Bilka bl.a. også kæderne føtex og Netto og Salling stormagasiner.

TEAM DANMARK

Bilka har siden 2012 sammen med Salling Group doneret 125 millioner kroner til Team Danmark. Donationen er i særlig grad gået til at støtte atleternes forberedelser op imod OL i 2012, 2016 og 2021.