Tilbud og skarpe priser på mobiler & smartwatches

For de fleste er mobilen eller en iPhone en nødvendighed – og det samme gør sig gældende for gps’en. En ny iPhone eller gps behøver dog ikke koste dig en bondegård. Du kan nemlig købe den til Black Friday, hvor der er masser af penge at spare. Det hele foregår her på siden, når det er tid til vilde tilbud i slutnovember. De tilbud, som du ser allerede nu, skal du dog ikke vente helt til Black Friday på!

UBEGRÆNSET RETURRET OG BYT I NÆRMESTE BILKA

Køb ny mobil på Black Friday og spar penge 

På Bilka.dk kan du finde nedsatte mobiltelefoner på Black Friday. Hvis du leder efter en ny smartphone, så er Black Friday den ideelle dag at købe den. Her sørger vi nemlig for gode tilbud til dig, så du kan have det ekstra sjovt på årets helt store shoppingdag.  

Vi har et bredt udvalg af lækre smartphones fra mange forskellige kendte brands. Uanset hvilke behov du har, eller om du foretrækker iPhone eller Samsung, så kan du finde den rette telefon hos os.  

På Bilka.dk tilbyder vi også en masse smart tilbehør til din telefon, så du kan få det meste ud af dine nye mobil. Vi har blandt andet:  

  • Covers 
  • Høretelefoner 
  • Popsockets   

 

Med det rette telefontilbehør bliver din brugeroplevelse både sjovere og nemmere. Med et godt cover kan du for eksempel beskytte din telefon mod ridser og skrammer. Et par høretelefoner er næsten heller ikke til at undvære, hvis du ejer en smartphone, da de giver dig mulighed for at høre musik og podcast, når du på farten. Med en popsocket kan du få et bedre greb om din telefon, og et løbearmbånd er for dig, som elsker at løbe og ønsker at tracke turen på din mobil.  

Find julegaverne på Black Friday

Ønsker din kæreste, søn eller far sig en ny telefon? Så er Black Friday den ideelle dag for dig at købe julegaver. Benyt dig af vores eksklusive tilbud og køb en fed mobil på Black Friday til en meget lavere pris. Blandt vores kæmpe udvalg af telefoner kan du finde mange forskellige varianter af smartphones med fede funktioner og features. På Bilka.dk finder du ekstra gode tilbud på Black Friday.