Popsockets

Med en PopSocket får du et meget bedre greb om din telefon! Det smarte lille device kan nemt sættes bag på din mobiltelefon, så du har noget at holde fast i. Derudover kan du bruge PopSocket som stander, når du skal se Youtube, Netflix eller noget helt tredje. Se vores sortiment af fede PopSockets her på siden.

PopSockets til din smartphone

PopSockets er en smart lille gadget som du kan bruge på din smartphone. Du har måske lagt mærke til de sjove, runde dutter som nogle har bag på deres telefon? Så er det med al sansynlighed en PopSocket du har set. De små cirkulære gadgets er super populære – og vi kan godt forstå hvorfor!

 

Hvad er en PopSocket?

En PopSocket er en plastcirkel, som du kan sætte fast på fladen af din telefon (eller cover) med et klæbemiddel. Når du trækker i din PopSocket, så ”popper” den ud to gange og strækker sig. På den måde kan du holde om plastcirklen mellem dine fingre, hvilket giver dig et meget bedre og mere behageligt greb om din smartphone – specielt hvis du har en model med stor skærm.
Udover at fungere som bedre greb, så kan du også bruge din PopSocket som stander. Ved at benytte den som standerfunktion, kan du let se Netflix, YouTube eller noget helt tredje på din mobiltelefon, uden at du skal sidde med mobilen i hånden.

 

4 gode grunde til at bruge en PopSocket

Selvom du måske tror, at en PopSocket kun kan bruges til én ting, så er de faktisk gode til en række forskellige ting. Samlet set gør de det meget lettere at betjene din smartphone. De følgende tips og tricks hjælper dig med at få styr på at bruge en PopSocket:

 

  • Få et bedre greb. En PopSocket fungerer hovedsageligt som et ekstra greb, hvilket især er nyttigt til større smartphones. Hvis du ofte taber din telefon, eller hvis det er svært at holde en stor telefon behageligt, så er en PopSocket perfekt!
  • Perfekte til selfies. Udover at give et meget bedre greb om din enhed, er PopSocket fantastisk til at tage selfies. Den smarte lille plastikdims gør det lettere at holde din telefon med en hånd, så du let kan nå udløserknappen. Det giver også mere frihed med vinklen, og det robuste greb betyder, at du ikke længere behøver fumle rundt for at tage det bedste selfie.
  • Brug den som stander. Hvis du har brug for at støtte din smartphone eller tablet, mens du ser videoer eller spiller spil, har PopSocket dig dækket. At bruge en PopSocket som stativ fungerer bedre, når der er to af dem forbundet til din telefon eller tablet (især sidstnævnte), men en enkelt fungerer også. Med en PopSocket skal du bare pope den ud to gange og læne din enhed i liggende retning. Dette fungerer bedst, når PopSocket er centreret om din telefon.
  • Hold styr på dine høretelefoner. Det er ikke alle, der ønsker at bruge trådløse hovedtelefoner – men det kan være træls at filtre ledningen ud. Her kan du bruge din PopSocket! Vedhæft en PopSocket mod toppen af din telefon og en mod bunden. Du kan bruge denne opsætning til at vikle dine ledninger rundt, så de ikke filtrer i lommen. Det kan se lidt fjollet ud, men det er lettere end at skulle bruge tiden på at filtre din ledning ud hver gang du tager høretelefonerne ud af lommen.

 

Køb PopSockets på Bilka.dk

Er du på udkig efter en PopSocket? Her på siden finder du vores udvalg af PopSockets til smartphones og tablets. Find lige den farve der passer bedst til dig og bestil din PopSocket hjem allerede i dag.