Læderhandsker til mænd

Bliv klar, når Kong Vinter melder sin ankomst. Den modebevidste mand fortjener nemlig et par lækre læderhandsker, som er med til at give det sidste touch til dit outfit og som også holder hænderne varme. Se vores spændende udvalg nedenfor.

Læderhandsker til herrer går aldrig af mode

Et par læderhandsker til mænd er et moderigtigt og stilfuldt supplement til den moderne mand. Handsker i læder går aldrig af mode, og det er vi glade for. Du ka’ få dem i forskellige designs og typer. Du kan også finde luffer eller vanter i flot læder, som forhåbentlig passer rigtig godt til din stil. Dine handsker skal naturligvis passe til dine hænder, og derfor finder du flere størrelser hos os. Så fryser du ikke fingrene. 

Du ka’ bruge et par handsker i skind til mange lejligheder. De går for eksempel ofte rigtig godt til et par elegante bukser eller en stilren herrejakke. Der er mange fordele ved at vælge et par varme handsker af læder. Nedenfor har vi ridset et par fordele:

  • Læder er utrolig robust

  • Det er mere modstandsdygtig overfor varme

  • Læderhandsker er ofte foret med bløde materialer

Det sker jo nogle gange, at du bestiller det forkerte. Derfor tilbyder vi ubegrænset returret på Bilka.dk, så du let kan returnere dine handsker, hvis de er i original og intakt emballage. 

Pas godt på dine læderhandsker til mænd

Mange elsker duften af læder, men læderhandsker er dog mindst lige så praktiske, som de ser godt ud. Derfor er det også vigtigt, at du passer godt på dine handsker.

Hvis vinteren er forbi, så er det måske tid til at pleje dine nye handsker, så du også kan bruge dem til næste gang. Læderbalsam er et must-have til et par handsker i god kvalitet. Det er nemlig med til at modvirke fugt og slitage og øger derfor levetiden for dine nye handsker. 

For at vedligeholde den rigtige pasform, så kan du også skifte dine handsker med jævne mellemrum. Så bliver de ikke udvidet mere end nødvendigt. Selvom vi altid gerne vil se dig her på siden, så skal du gerne beholde dine handsker i et godt stykke tid endnu.