Tilbud på gardiner

Se dit hjem i det rette naturlige lys med nye gardiner på tilbud fra Bilka.dk. Du ka’ finde et skønt udvalg af vores gardiner i forskellige størrelser til alle af hjemmets rum. Gør et super godt køb med nyt gardin på tilbud lige her på Bilka.dk.

Find gardiner på tilbud i alle typer

Gardiner kan være en stor hjælp til dig. De kan for eksempel hjælpe dig med en god nats søvn uden afbrydelser, holde varmen fra solen ude på en varm sommerdag eller lyse stuen op på en naturlig og kontrolleret måde. På Bilka.dk er vi vilde med gode tilbud på alt til din familie og hjemmet. 

Du ka’ derfor regne med stærke tilbud på gardintyper som: 

  • Plisségardiner
  • Mørklægningsgardiner
  • Rullegardiner
  • Lamelgardiner
  • Persienner
  • Foldegardinger
  • Ovenlysgardiner
  • Børnegardiner

Her på vores tilbudsside kan du oftest få dit foretrukne gardin på tilbud i flere forskellige størrelsesmål. Hvis du mangler beslag eller kitsæt til dine gardiner, finder du det naturligvis også online hos os.

Sådan finder du de rette gardiner med det rette lysindfald

Hvilke gardiner på tilbud, der er de rigtige for dig, afhænger i høj grad af, hvor meget lys du vil lukke ude, og hvor meget du ønsker at kontrollere lysindfaldet.

Mørklægningsgardiner er for eksempel et oplagt valg til soveværelset, men blokerer måske for meget for lysindfaldet i stuen. Her kan plissé- eller rullegardiner være et godt alternativ til de mindre vinduer i stuen, da de lader mere lys trænge igennem.

Persienner er et andet naturligt valg til dig, der ønsker total kontrol over lysindfaldet i dit hjem. Til det store glasvindue i din stue er lamelgardiner et smart valg der, udover at give dig den samme kontrol som persienner, virkelig kan klæde din stue på elegant vis.

Nogle gange kan det godt være en udfordring at finde gardiner i den rigtige størrelse til netop dine vinduer. Derfor tilbyder vi på Bilka.dk, i samarbejde med DEBEL, muligheden for, at du kan få speciallavede gardiner efter mål med Gardinbussen. Her kan du få professionel rådgivning, opmåling og montering til at få de perfekte gardiner til dit hjem.