Sirup og mixer

Sirup er en drik som tilføjes diverse lækre drinks, for at opnå en mere gennemtrængende smag. Vi er glade for, at kunne tilbyde dig et stort udvalg af sirup i diverse forskellige varianter.

Hvad er sirup?

Sirup kendes nok mest som værende et tykt flydende sødemiddel, som oftest bruges i forbindelse med bagning. Dog er det ikke den type sirup som er gældende i denne forbindelse. Der findes nemlig også sirup som anvendes til drinks og diverse andre drikke. Denne type sirup er en spændende størrelse, og der er ikke grænser for varianter af denne.

Sirup anvendes som en blandingsdel i en drink. Grundet den kraftige smag drikkes produktet ikke alene. Produktet bruges til at skabe ekstra fokus på en særlig smag i en drink, eksempelvis smagen af kirsebær. Dog bruges produktet også i nogle tilfælde til at gøre drinken mere spændende af udseende, da sirup fås i alle mulige spændende farver.

 

Typer af sirup

Synes du også, at din drink ofte mangler et sidste pift? Så vil en god sirup være en god mulighed. Der findes et hav af forskellige sirupper, og det er kun fantasien som sætter grænser for de mange spændende blandinger med diverse drinks. Gruppen af sirup indeholder en bred vifte af forskellige smagsvarianter. Disse smagsvarianter afspejler sig i en lang række af forskellige frugter, hvor det er muligt at finde alt fra æble til litchi smag.

 

Drikke med sirup

Sirup kan kombineres med mange former for drikke, men de mest kendte er milkshakes og drinks. Sirup er nemlig godt til at skabe mere smag i mange forskellige drinks. Da de fleste sirupper er uden alkohol, kan disse også benyttes til andre former for drikke end blot drinks.