Tandstikker og tandtråd

Er du glad for at bruge tandstikker og tandtråd? Eller vil du gerne gøre det til en fast del af din daglige tandpleje? Så kan du helt sikkert finde en løsning blandt udvalget på Bilka.dk, der passer til dit behov. Se hele sortimentet her på siden, og bestil din tandpleje online.

Slip for mad i tænderne med tandtråd og tandstikker

Vil du gerne sikre dig, at du ikke har et stykke broccoli eller andet mad siddende mellem tænderne, efter du har spist? Så er en tandstikker din bedste ven. De smarte små pinde findes både i træ og plastik samt med og uden børste. Samtidig gør deres størrelse dem nemme at have med på farten, så du nemt kan holde tænderne rene i løbet af dagen. 

I forbindelse med din tandbørstning om morgenen eller aftenen, så anbefales det at gøre brug af tandtråd et par gange om ugen. Den tynde tråd fanger snavs mellem tænderne, der kan være svært at få fjernet med en tandbørste. Du kan også bruge en tandstikker her, hvis du foretrækker dette. Men uanset hvilken løsning, du vælger, så kan du nyde et endnu renere smil. 

 

Få god mundhygiejne med produkter fra Bilka.dk 

For at passe bedst på dine tænder, så bør du gøre brug af gode produkter til tandpleje. På Bilka.dk kan du let finde alt til din mundhygiejne såsom: 

 

For at få det bedst mulige resultat, så kan det være smart at gøre brug af op til flere af disse produkter. Blandt andet kan mundskyl være et glimrende supplement til din tandbørstning. Skyl munden i løbet af dagen, eksempelvis efter frokost, og hold den dårlige ånde på afstand. Eller benyt en praktisk tandstikker til at fjerne rester fra dagens måltider. 

Mundhygiejne er vigtig, da det både kan holde huller i tænderne, blister og dårlig ånde på afstand. Derfor kan det være en god idé at sørge for, at du altid har et ekstra lager af diverse produkter til tandpleje liggende derhjemme. Og med ubegrænset returret på Bilka.dk, er der ingen grund til at holde dig tilbage. På den måde løber du aldrig tør for eksempelvis tandtråd eller tandpasta, og du er altid klar til at tage imod overnattende gæster med en ekstra tandbørste.