Tandbørster

Store som små har behov for en god tandbørste. Derfor har vi på Bilka.dk sørget for et sortiment, der både kan benyttes af store og små. Find alt fra bløde babytandbørster til tandbørster med batteri her på siden. På den måde er det nemt at passe godt på hele familiens tænder.

Pas godt på tænderne med gode tandbørster 

Dine tænder skal gerne holde hele livet, og derfor er det også vigtigt, at du passer godt på dem. En af de mest effektive måder at holde tænderne rene på, er ved at børste dem jævnligt og grundigt. Her er det ofte en fordel at have en god tandbørste. Det er nemlig børstens hår, der har til opgave at fjerne skidt fra dine tænder. 

På Bilka.dk kan du heldigvis finde et bredt sortiment af tandbørster. Det er med til at sikre, at der er en løsning for enhver. Ligeledes kan du også finde en børste, der er velegnet til børn samtidig med, at du finder en ny tandbørste til dig selv. Og står du samtidig og mangler en god tandpasta, så kan vi naturligvis også hjælpe med dette. Du behøver nemlig ikke holde dig tilbage, når du handler hos os, da vi altid tilbyder ubegrænset returret. 

 

Vælg den rette tandbørste til dine tænder 

Der er forskel på mennesker, og derfor også forskel på tænder og tandkød. Af den grund er det vigtigt at vælge en tandbørste, der er velegnet til netop dit behov. Har du eksempelvis sart tandkød, så er det ofte ikke smart med en hård tandbørste. Selvom de hårde børstehår kan være det rette valg for nogle, så kan de være ubehagelige for andre. 

Sagt med andre ord er det ikke uvæsentligt, at du husker at holde øje med børstehårene. De findes nemlig som: 

  • Blød 
  • Medium 
  • Hård 

 

Du vil ofte ikke være i tvivl om, hvilken type børstehår, der er bedst egnet til dine tænder. Men hvis du ikke er helt sikkert, så kan det være en god idé at vælge en medium tandbørste. På den måde sikrer du, at børstehårene hverken er for bløde eller hårde. Hvis du efterfølgende gerne vil sikre, at du har gjort nok, så kan du overveje at gøre mundskyl til en del af din daglige tandplejerutine.