Lipgloss

Lipgloss er et fantastisk alternativ til den mere klassiske læbestift, hvis du ønsker et skinnende udtryk med mere shine og gloss. Som en bonus fugter lipglossen også læberne. Oplev det store kvalitetsudvalg på Bilka.dk, og vælg de nuancer, der passer til din personlighed og til din stil.

Lipgloss som alternativ til læbestift

Tidligere havde lipgloss et ry for, at det kun var skolepiger, der påførte deres læber gloss, men det er ikke længere tilfældet. Lipgloss er nemlig for alle, der ønsker at tilføre farve og fugt til læberne, og som ønsker et mere vådt look, der står i modsætning til læbestiften

Nuancerne spænder meget bredt – fra de helt gennemsigtige til de sarte rosa, diskrete ferskenfarvede, buldrende bordeaux og poppende pink. Lipgloss kommer desuden med forskellige grader af shine, og det gør, at nogle giver det meget glansfulde udtryk, som også giver illusionen af større læber. Andre kommer med lidt mindre shine, så de i højere grad minder om en læbepomade. 

 

5 grunde til at prøve en lipgloss næste gang

Er du ikke sikker på, om en lipgloss er noget for dig, får du her lipglossens fem vigtigste egenskaber: 

  • Du får frisk og skinnende farve på læberne uden læbestiftens mathed
  • Læberne bliver fugtet, så du ikke behøver læbepomade i lige så høj grad 
  • På grund af den våde konsistens vil læberne ikke så let tørre ud – det kan være et problem med den klassiske læbestift 
  • Du kan vælge mellem mange nuancer, så du kan selv vælge, om du ønsker en diskret eller mere iøjnefaldende farve 
  • Lipglossen er nem at påføre 

 

Du ka’ finde det store udvalg af lipgloss på Bilka.dk, hvor du også får ubegrænset returret, når du handler. Vi er mere end bare en butik, og som dit hypermarked har vi alt, hvad du skal bruge til alle dage.