Frederiksdal

Vin af kirsebær

Danmark - Lolland
En klassiker fra danske Frederiksdal på Lolland. Det er Frederiksdals mest frugtige vin – fremstillet af Stev...
Læs mere
Beskrivelse Specifikationer

Beskrivelse

En klassiker fra danske Frederiksdal på Lolland. Det er Frederiksdals mest frugtige vin – fremstillet af Stevnsbærret, et særligt egnet kirsebær, der også kaldes Nordens drue. Frederiksdal kirsebærvin har en stor og rund smag af modne kirsebær. Vinen har godt af en tur i karaffel inden servering - gerne 2-3 timer før, og åbnet holder den sig fint i 1-2 uger, hvis den opbevares køligt. Server den ved 10-12°C til dessert og ost.

Om producenten


Frederiksdal Gods på Lolland producerer vin i verdensklasse af danske kirsebær. Her er kvalitet og lokale råvarer er i højsædet, og der benyttes udelukkende bær fra egne plantager - alle bær er certificerede. Og produktionen sker efter århundredgamle principper tilsat lidt moderne nyfortolkning. Det gør Frederiksdal kirsebærvin til noget særligt.
Se mere