Calvet
Rosé d'Anjou
Beskrivelse
Specifikationer
Beskrivelse
Dejlig frisk og halvtør rosé, der er produceret på nøje udvalgte druer, der er macereret kortvarigt for at trække lidt ekstra aroma og farve ud af druernes skind. Vinen har en flot lakserød farve og stor duft af røde bær og strejf af mynte. I smagen er der både kirsebær, jordbær og fersken. En frisk frugtrig og meget behagelig vin, der med fordel kan serveres ved 8-10°C som aperitif eller til lette sommerretter og hyggelige stunder året rundt.
I 1818 blev Calvet etableret af Jean Marie Calvet i byen Tain l’Hermitage, som er beliggende i hjertet af Rhônedalen. Calvet udvidede hurtigt til Bordeaux-området, og op gennem 18- og 1900-tallet kom Calvets samlede areal af vinmarker op på 19.000 hektar. I 2007 blev Calvet overtaget af vinkooperativet les Grands Chais de France.
Om producenten
I 1818 blev Calvet etableret af Jean Marie Calvet i byen Tain l’Hermitage, som er beliggende i hjertet af Rhônedalen. Calvet udvidede hurtigt til Bordeaux-området, og op gennem 18- og 1900-tallet kom Calvets samlede areal af vinmarker op på 19.000 hektar. I 2007 blev Calvet overtaget af vinkooperativet les Grands Chais de France.