Masi

Costasera Amarone

Italien - Valpolicella Classico DOC, Veneto
Amarone kaldes ofte en ”kongevin”, og denne her er da også både majestætisk og kompleks. Den er fremstillet a...
Læs mere
Beskrivelse Specifikationer

Beskrivelse

Amarone kaldes ofte en ”kongevin”, og denne her er da også både majestætisk og kompleks. Den er fremstillet af de klassiske druer, Corvina, Rondinella og Molinara, der tørres på bambusriste vinteren over (Appassimento-metoden) og lagres på eg. Resultatet er en utrolig fyldig og velafbalanceret vin, med en mørk rubinrød farve og en intens og kompleks bouquet. Smagen er krydret og alkoholrig med tydelige noter af blommer og svesker og strejf af sort peber. Nyd den ved 16-18°C til fx and, gås, dyrevildt, grillet/rødt kød og modne oste.

Om producenten


Historien om Masi startede i 1772 i Italien, hvor Paolo Boscaini købte vingården Vaio Dei Masi. Navnet Masi forblev vingårdens navn, og gården har lige siden været familieejet. I dag er det 6. generation af familien Boscaini, som med deres særlige passion for vin fører de stolte traditioner videre. I vinmarkerne omkring Verona fandt grundlæggeren de druesorter, der nu kombineret med traditionelle teknikker og moderne teknologi giver den prestigefulde venetianske vin.
Se mere