Masi

Campofiorin

Italien - Veronese IGT, Veneto
Campofiorin er rig på smag, kompleks og elegant. Den har en flot og mørk rubinrød vin, hvor både duft og smag...
Læs mere

Beskrivelse

Campofiorin er rig på smag, kompleks og elegant. Den har en flot og mørk rubinrød vin, hvor både duft og smag er pakket med moreller og skovbær med klare noter af hindbær og chokolade. Den har en god længde og bløde tanniner. Vinen er produceret af områdets traditionelle Corvina og Rondinella druer, men også tilsat Oseleta. Druerne er behandlet efter Appassimento metoden, dvs. tørret som ved Amarone-fremstilling, hvilket er en teknik, der er forfinet af Masi. Den lagrer på små franske egefade, og resultatet er et virkelig dejligt glas, der nydes bedst ved 15-17°C til lyst fjerkræ, kalv, gris, pasta, pizza og dine yndlingsoste.

Om producenten


Historien om Masi startede i 1772 i Italien, hvor Paolo Boscaini købte vingården Vaio Dei Masi. Navnet Masi forblev vingårdens navn, og gården har lige siden været familieejet. I dag er det 6. generation af familien Boscaini, som med deres særlige passion for vin fører de stolte traditioner videre. I vinmarkerne omkring Verona fandt grundlæggeren de druesorter, der nu kombineret med traditionelle teknikker og moderne teknologi giver den prestigefulde venetianske vin.
Se mere

Specifikationer

ID
85470700010-EA
Varenummer
100213539
Se mere