Martini
Bianco
Italien - Piemonte
Beskrivelse
Specifikationer
Beskrivelse
Bianco blev lanceret i 1910 og har gået sin sejrsgang over hele kloden ligesom de andre varianter fra det kendte firma. Som alle vermouth er den lavet på hvidvin, er tilsat en stor mængde krydderurter og urteudtræk. Opskriften er selvfølgelig super hemmelig, men vi kan røbe, at Martini Bianco bl.a. indeholder vanilje, der giver lidt sødme og blødhed. Den skal naturligvis nydes iskold som aperitif, på terrassen en sommeraften eller efter en god middag året rundt.
Martini stammer fra den lille by Pessione i Torino, Italien, hvor den første gang blev produceret i 1863. Den produceres stadig i de oprindelige bygninger efter den originale opskrift. Grundingrediensen i de fleste Martini varianter er en tør hvidvin fremstillet af nøje udvalgte druer. Vinen tilsættes lidt neutral alkohol samt urteudtræk af blade, blomster, frø og rødder fra 89 forskellige planter. Sådan laver man en verdensomspændende succes.
Om producenten
Martini stammer fra den lille by Pessione i Torino, Italien, hvor den første gang blev produceret i 1863. Den produceres stadig i de oprindelige bygninger efter den originale opskrift. Grundingrediensen i de fleste Martini varianter er en tør hvidvin fremstillet af nøje udvalgte druer. Vinen tilsættes lidt neutral alkohol samt urteudtræk af blade, blomster, frø og rødder fra 89 forskellige planter. Sådan laver man en verdensomspændende succes.