Bilka Plus

FÅ FLERE FORDELE I HVERDAGEN MED BILKA PLUS

Som Bilka Plus medlem får du adgang til en lang række fordele, så du både sparer tid og penge, når du handler i din Bilka. Det er ganske nemt at blive medlem – bare hent appen og følg vedledningen nederst på siden.

 

Hent Bilka Plus appen og få dine fordele allerede i dag

Som medlem af Bilka Plus får du adgang til en lang række fordele, bl.a. skarpe Plus priser, personlige kuponer på dine favoritter, friskhedsgaranti på fødevarer og meget mere. Alt sammen så du får meget mere ud af at handle i Bilka.

 

Sådan kommer du i gang

  1. Hent Bilka Plus appen her 
  2. Tilmeld betalingskort
  3. Nu har du adgang til fordelene

 

 

Det betalingskort, du tilknytter appen, fungerer som dit medlemskort. Du får derfor automatisk de skarpe Bilka Plus priser, når du betaler ved kassen.

Dine kvitteringer bliver gemt i appen, og på hver kvittering kan du se præcis, hvor meget du har sparet på dit køb med Bilka Plus.

Bilka Plus priserne gælder i dit Bilka varehus, på Bilka.dk og BilkaToGo. Dine personlige kuponer kan også indløses i dit varehus og på BilkaToGo. I dit Bilka varehus skal du blot betale med det betalingskort, du har tilknyttet appen. På Bilka.dk og BilkaToGo skal du logge ind med samme e-mail adresse, som du har oprettet dit Bilka Plus medlemskab med.

 

Hold styr på kvitteringerne

Kvitteringer for køb, der er gennemført med dit tilmeldte betalingskort, vil automatisk blive gemt i appen. I Bilka har vi ubegrænset returret, og det betyder, at en uåbnet vare i original emballage altid kan byttes mod forevisning af kvitteringen. Derfor er det smart, at du har dine kvitteringer samlet i Bilka Plus appen.

Friskhedsgaranti

Lever en fødevare ikke op til din forventning, kan du benytte dig af vores Friskhedsgaranti med Bilka Plus appen. Åbn appen, find din kvittering, tryk ”Refundér”, tag et billede af varen og tilføj en kort beskrivelse – så får du pengene retur på et digitalt tilgodebevis. Husk at aktivere tilgodebeviset, så bliver beløbet automatisk fratrukket dit næste køb i Bilka.

Personlige kuponer

Hver måned får du i appen en række personlige kuponer med varer udvalgt særligt til dig. De første par gange må du være tålmodig, da vi skal lige lære dig at kende, for at vi kan give dig kuponer på netop dine favoritter. Husk at aktivere dem inden du handler, så går varerne automatisk ind til din pris, når du betaler med dit tilmeldte betalingskort.

Eksklusive vouchers og konkurrencer

I Bilka Plus appen giver vi løbende vores medlemmer adgang til eksklusive vouchers og afholder spændende konkurrencer. I appen er der også mulighed for at spille med om lækre præmier, når vi har sjove spil kun for vores medlemmer.

Bilka Plus priser

Hver uge, året rundt får du som Bilka Plus medlem skarpe Bilka Plus priser på udvalgte varer. Plus priserne aktiveres automatisk, når du betaler med det betalingskort, du har tilknyttet appen.

Se nedsatte varer i din Bilka

Med Bilka Plus appen får du adgang til at se alle lokalt nedsatte varer i din Bilka. Gå efter de ekstra nedsatte varer, når du handler, så rækker madbudgettet lidt længere og samtidig hjælper du med at minimere madspild.

Digital indkøbsliste

I Bilka Plus appen kan du lave din indkøbsliste, så du altid har den lige ved hånden og aldrig kommer afsted uden. Med vores digitale indkøbsliste kan du bl.a. tilføje varer direkte fra Bilka Avisen, rette antal og slette igen. Indkøbslisten kan deles med familie og venner, så du ikke selv behøver klare indkøbene.

Tjek prisen med Bilka Plus

Hvis du er i tvivl om prisen på en vare, kan du scanne stregkoden direkte i Bilka Plus appen og tjekke prisen. Herefter kan du tilføje varen direkte til din indkøbsliste.

                 Sådan bliver du medlem