Stangtennis

Blandt havespillene er stangtennis en evig klassiker. For når vejret er godt udenfor, er spillet oplagt at hive frem fra gemmerne og stille på græsplænen i haven, i sommerhuset, på stranden eller på festivalen. Udforsk udvalget herunder og køb stangtennis i høj kvalitet til både børn og voksne på Bilka.dk.

Kvalitetstid med stangtennis

På de lune og varme dage er det rart at komme lidt væk fra skærmen og give TV’et og computeren en pause. Underholdningen kan i stedet nydes udenfor under åben himmel, hvor lidt frisk luft altid gør underværker. 

Rammerne er sat for timevis af aktiv kvalitetstid for både børn og voksne, når du har et havespil. Især er spillene oplagte at hygge sig med til sommerens forskellige udendørs arrangementer. 

Sådan spiller du stangtennis

En stang, en line med en tennisbold samt to bat. Mere skal der ikke bruges, når du spiller stangtennis. Spillet kan du spille én mod én, men er der flere, som hepper med fra sidelinjen, kan du udfordre dem i en stangtennis-turnering. 

Kom i gang med spillet ved at:

  • Placér stangen i underlaget eller fyld stangens base med sand/vand, så den kan stå på terrassen 

  • Sæt linen med tennisbolden fast på stangens spiral – start i midten 

  • Stil jer over for hinanden 

  • Vælg, hvem der skal slå linen i toppen og bunden 

  • Begynd at skyd til tennisbolden 

  • Personen, som først slår bolden op i toppen eller bunden, vinder 

Fordi spillet er meget simpel, kan også familiens yngste være med til at spille. Hurtighed og nøjagtighed bliver trænet – og det samme gør lattermusklerne. 

Køb stangtennis i god kvalitet på Bilka.dk

På Bilka.dk er der stangtennis i forskellige udgaver og ikke mindst til forskellige underlag – eksempelvis græs, sand og fliser. Vil du spille på stranden eller på græsplænen derhjemme eller i sommerhuset, kan du købe et sæt, hvor stangen bare skal sættes direkte i underlaget. Vil du i stedet spille på en terrasse, kan du med fordel købe et stangtennissæt med en base, der fyldes med enten vand eller sand. Lige meget hvad du lægger i kurven her på Bilka.dk, er spillet nemt at sætte op og pakke sammen igen.