Legeværktøj

Køb en boremaskine, hammer eller måske en motorsav til den lille dreng eller pige, der gerne vil være en arbejdsmand ligesom mor eller far. Se vores udvalg af legetøjsværkstøj her på Bilka.dk, hvor vi blandt andet har varianter fra det anerkendte værktøjsmærke Bosch.

Værktøj til børn

Har dit barn en lille håndværker i maven? Der går måske en håndfuld år, inden det er forsvarligt at give ham eller hende en boremaskine eller sav i hånden – men det betyder ikke, den kommende arbejdsmand eller -kvinde ikke kan få lov at have med værktøj at gøre. Ligesom det gælder biler, køkkener og andet i husholdningen, kan værktøj også fås i legetøjsudgaver. Det gælder blandt andet legetøjsværktøj fra en af de mest anerkendte værktøjsgiganter, Bosch. Nogle af dem kan tilmed lyde og bevæge sig helt, som var det en ægte boremaskine i voksenstørrelse. Mere virkelighedstro bliver det ikke!

  • Perfekt til den lille håndværker
  • Ligner de voksne modeller til forveksling
  • Vælg blandt andet legetøjsværktøj fra kendte værktøjsproducenter

Hvis dit barn har nået en alder, hvor det godt kan begynde at hjælpe til med gør-det-selv-opgaverne i hjemmet, kan du naturligvis også vælge almindeligt værktøj i miniformat. Det er fungerende værktøj, der kan bruges helt, som var det voksenværktøj. Du finder begge dele her på siden, hvor vi har et bredt udvalg af værktøj til de mindste.

 

Børn elsker rolleleg

Det, at din lille dreng eller pige gerne vil gøre dig gør-det-selv-kunsten efter, kommer sig med stor sandsynlighed af, at han eller hun har set dig hamre, mure eller bore derhjemme. Børn imiterer nemlig det, de voksne gør. Af den grund er det måske heller ikke er så underligt, at den lille pige eller dreng, der tit har set mor eller far lave mad i køkkenet, gerne vil have sit eget i form af et legekøkken. Se resten af vores udvalg af rollespilslegetøj, der blandt andet tæller legetøj til købmandsleg, udklædning og diverse husholdningslegetøj.

 

Køb værktøjet til dit børn på Bilka.dk

Skal det være hammer, boremaskine eller en motorsav? Vælg selv det værktøj, der passer bedst til netop dit barn og køb det online på Bilka.dk i dag. Husk, at du ved varekøb for over 1.000 kr., får leveret dine varer uden beregning – og at du desuden altid har ubegrænset returret, du kan benytte dig af, hvis ikke varerne lever op til dine forventninger. Bilka.dk er dit Hypermarked – vi har Danmarks største vareudvalg, så hos os finder du alt, du skal bruge!