Rejsespil

Skal familien på tur, kan det være en god idé at medbringe nogle rejsespil. Så sikrer I jer, at der altid er hurtig og praktisk underholdning klar, når muligheden byder sig. Du finder sjove rejsespil lige her, som er små, smarte rejseversioner af populære spil.

De praktiske, små rejsespil

Hvor går næste ferie til? Skal I på bilferie, sydpå eller på campingferie? Uanset, hvad rejsen byder på, er det sjovt at medbringe et rejsespil. Et rejsespil er en miniudgave af for eksempel et brætspil eller et kortspil, som du kan smide med i tasken eller i kufferten. De fylder ikke særligt meget, så det er oplagt at tage med på ferien, så I har et spil med, som alle kender. 

På Bilka.dk finder du mange forskellige rejsespil til enhver alder. Vi har både rejsespil til voksne og rejsespil til børn. Du finder også andre sjove spil hos os, som du kan tage med på ferie med f.eks. vennerne. Af vores forskellige typer spil kan I for eksempel overveje: 

Hvornår kan I bruge et rejsespil?

Under et ferieophold er der ofte nogle tidspunkter, hvor der er ventetid, og hvor specielt børn kan have glæde af at blive underholdt. Dette kan for eksempel være i bilkøer ned gennem Europa, ventetiden inden flyet boarder i lufthavnen eller ved check-in på hotellet, når I står i kø med alle de andre turister. 

I sådanne tilfælde er rejsespil geniale, fordi de er små og kompakte og nemt kan være i din håndtaske. Hiv spillet frem og se tiden flyve afsted. I får lidt ro, og børnene har det sjovt imens I venter. I behøver ikke bord og stole. Et rejsespil kan sågar spilles direkte på lufthavnsgulvet, hvis pladsen er trang, eller stillesiddende i bilen.

På siden her kan du gå på opdagelse i mulighederne inden for rejsespil. Mangler du andet til turen, finder du også mange varekategorier på Bilka.dk. Vi har et stort vareudvalg og ubegrænset returret.