Sminkehoved

Med et sminkehoved kan dit barn få lov til at udfolde sin kreativitet og prøve kræfter med at lægge makeup og sætte hår. Herunder finder du et varieret udvalg af sminke- og frisørhoveder, hvor der er lagt op til mange timers styling af både hår og makeup.

Derfor er et sminkehoved sjovt at lege med

Mange børn har fra de er helt små en stor interesse for at sætte hår og lægge makeup. I stedet for at lade dit barn få fri leg med din makeuppung, er et sminkehoved perfekt til at prøve kræfter med livet som makeupartist.

  • Lader barnet udfolde sin kreativitet
  • Fås i mange forskellige udgaver
  • Kun fantasien sætter grænser

Børn kan også få meget sjov ud af at sætte hår og lægge makeup på hinanden, men med et sminkehoved eller et frisørhoved på værelset, er det en leg, barnet altid kan lege – også selvom der ikke er legekammerater på besøg.

Mange børn bliver opslugt af at sminke eller sætte hår på deres dukke, og pludselig er der gået flere timer med fletninger, læbestift, kindrødt osv. Og det er ikke bare sjovt for barnet, men også en dejlig aflastning for forældrene. Er dit barn ekstra glad for dukker, vil nyt udstyr til dukken også være et hit.

Sådan vælger du det rigtige sminke- eller frisørhoved

Der findes sminke- og frisørhoveder i mange udgaver.

  • Populære figurer. Er dit barn ekstra glad for Barbie eller andre populære figurer – Frost, My Little Pony osv. er et Barbie frisørhoved eller et sminkehoved med en af de andre populære figurer det perfekte valg. I udvalget finder du frisørhoveder af både velkendte og mere ”neutrale” figurer.
  • Udstyr. Til mange af sminke- og frisørhovederne medfølger der udstyr, såsom øjenskygge, læbestift, hårbørster, perler og elastikker.

Vælg et sminkehoved ud fra barnets interesser, da han eller hun dermed bliver mest optaget af at lege med det.

Du bestiller nemt et sminkehoved online i dag, og der er som altid ubegrænset returret med i købet. Se desuden vores kæmpestore udvalg af legetøj og husk, at Bilka er dit hypermarked – vi har alt, hvad du skal bruge!