Handelsbetingelser ved køb på nettet

Her kan du finde svar på de mest almindelige spørgsmål for, hvordan du handler på Bilka.dk samt via tablet i varehusene ved enten kontant betaling i kasselinjen eller via betalingskort. Finder du ikke svaret herunder, er du velkommen til at kontakte os. 

Ved din bestilling af varer på Bilka.dk eller tablet i varehusene accepterer du nedenstående aftalevilkår. Hvis du handler erhvervsmæssigt, skal du være opmærksom på B2B vilkårene nedenfor. Du kan altid finde de gældende betingelser på denne side. Derudover refereres til dansk rets almindelige købe- og aftaleretlige regler, herunder reglerne om forbrugerkøb.

Bemærk: For ”Mad ud af huset”, ”BilkaToGo”, ”Gardiner” og ”Fotoservice” henvises til de specifikke handelsbetingelser på disse sider. For køb via Click&Collect-konceptet gælder en række specifikke vilkår, som fremgår afsnit 8 nedenfor.

 

 1. Generelle oplysninger

Salling Group A/S

CVR-nr. 35954716

Rosbjergvej 33

8220 Brabrand

E-mailadresse: support@bilka.dk

Telefonnummer: 89 30 30 00

 

 1. Priser og særlige tilbud

Alle priser er i danske kroner inklusiv moms og afgifter. Leveringsomkostningerne opkræves pr. pakke og varierer afhængig af antal af varer, varetype, vægt og volumen. Leveringsomkostningerne beregnes og fremgår inden gennemførelsen af købet. Vi bestræber os på at pakke i så få antal pakker som muligt.

På udvalgte varer/kategorier er leveringen gratis ved køb over et bestemt beløb. Dette fremgår altid af hjemmesiden.

Priser på Bilka.dk og i varehusene

På hovedparten af Bilkas produkter er priserne identiske, uanset om du handler online på Bilka.dk eller i et af vores varehuse. I nogle tilfælde kan du dog opleve, at priserne kan være forskellige. Dette skyldes, at vilkårene ikke er ens.

 

 1. Afstemning af lagerbeholdning

Når du handler på Bilka.dk, afstemmes lagerbeholdningen to gange: når produktet bliver lagt i kurven samt ved betaling af produktet. Vi bestræber os selvfølgelig altid på at vise den korrekte lagerbeholdning, men i enkelte tilfælde kan der forekomme uoverensstemmelse mellem den viste lagerstatus og den faktiske lagerbeholdning. Dette skyldes, at ikke alle sider opdateres med samme interval, og du kan derfor opleve at blive afvist ved forsøg på køb. Dette sker dog sjældent.

 

 1. Betaling

Køb foretaget på Bilka.dk eller via betalingskort på tablet i varehusene.

Der kan betales med følgende nordisk udstedte betalingskort: Dankort, VISA/Dankort, VISA, Eurocard/MasterCard og Visa Elektron. Der betales pt. ingen kortgebyr på hjemmesiden.

Beløbsreservationer ved køb med betalingskort og Mobile Pay

Når du godkender et køb og anvender betalingskort eller Mobile Pay som betalingsmiddel, reserverer vi beløbet på dit valgte betalingskort.

Vi trækker først pengene, når varerne afsendes til din valgte leveringsadresse.

Vi foretager reservationen for at sikre os, at kortet ikke er spærret, og der er dækning på kortet.

Når beløbet trækkes på kortet, ophæves reservationen automatisk.

Den maksimale varighed af en reservation afhænger af korttypen, som du kan få oplyst af kortudsteder, f.eks. din bank.

Fordi en reservation har en maksimal varighed, kan reservationen udløbe. Er varen ikke afsendt før udløbet af en reservation, vil vi foretage en ny reservation, og den oprindelige reservation vil blive ophævet af kortudsteder.

Hvis du efterfølgende ændrer din ordre, modtager du et nyt ordrenummer og der vil ske en ny reservation.

Hvis du oplever, at en reservation ikke er blevet ophævet, bedes du kontakte din kortudsteder, da det kun er din kortudsteder, der kan ophæve reservationen. 

Vi henviser i øvrigt til vilkårene for dit betalingskort, som du har fået udleveret af kortudsteder.

Har du spørgsmål, er du selvfølgelig også velkommen til at kontakte vores kundeservice på 89 30 30 00.

Køb foretaget på tablet i varehusene via kontantbetaling i kasselinjen

Betaling sker ved kasselinjen, som når der betales for øvrige varer i Bilka varehusene. Når betaling er godkendt, modtager du en betalingsbekræftelse på e-mail. Bemærk at dette alene er en besked om, at ordren er betalt, og at vi derfor går i gang med at behandle ordren. Det er din almindelige kassebon, der gælder som bevis for din betaling.

Sikkerhed ved betaling af køb foretaget på Bilka.dk eller via betalingskort på tablet i varehusene.

Ved betaling vil overførslen af dine kortinformationer og det aftalte købsbeløb ske i krypteret form via Bambora Danmark A/S. Bilka.dk gemmer ikke dine oplysninger. PBS har certificeret Bilka.dk til at anvende denne betalingsform, og det er derfor sikkert at betale med kreditkort.

Vi benytter kryptering, så dine informationer er beskyttet mod tredjepart. Vi kan aldrig komme til at trække mere end det beløb, du har accepteret ved din bestilling. Retsligt er du stillet således, at du kan få pengene tilbage hvis:

•    Varen ikke leveres
•    Du benytter dig af din fortrydelsesret – se afsnittet nedenfor
•    Der hæves penge fra din konto, uden din forudgående accept

Særligt vedr. registreringspligtige køretøjer

Ved køb af køretøjer, der er registreringspligtige i Motorregistreret, accepterer du, at købsprisen for køretøjet trækkes på dit betalingskort to dage inden, vi påbegynder indregistreringen af køretøjet. Du kan læse mere om indregistrering af køretøjet i SKATs juridiske vejledning, som du kan finde på SKATs hjemmeside www.skat.dk.

 

Særligt vedr. fyrværkerishow

Ved køb af fyrværkerishow accepterer du at købsprisen trækkes på dit betalingskort, når fyrværkeren påbegynder ansøgningsprocessen hos myndighederne.

 

 1. Personoplysninger

Personoplysninger, som indtastes i forbindelse med køb på Bilka.dk, behandles af Salling Group i overensstemmelse med vores gældende privatlivspolitik.

 

 1. Levering

Der leveres kun til adresser i Jylland og til adresser på brofaste øer i Danmark (gælder dog ikke Enø) – dette vil fremgå, når du forsøger at gennemføre din bestilling. Du kan vælge at få dine bestilte varer leveret direkte til din privat- eller firmaadresse. Vær opmærksom på, at vejen til dit hus skal bestå af et kørefast og stabilt underlag.

Da vi benytter forskellige lagre rundt om i Danmark, kan din bestilling blive splittet op i flere delleveringer.
En bestilling kan ligeledes blive håndteret af forskellige fragtfirmaer, hvis der indgår forskellige varetyper. Uanset antallet af delleveringer vil leveringsomkostningen samlet set aldrig overstige det beløb, der fremgår af din bestilling.

Ved ordrer, der leveres af BFT Logistik vil levering være til kantsten eller hoveddør. Hvis du bor i hus, vil fragtmanden levere til din hoveddør i stueplan. Hvis du bor i etageejendom, vil der blive leveret til kantstenen dvs. døren til opgangen og ikke døren til din lejlighed. I visse tilfælde er det muligt at tilkøbe serviceydelser i forbindelse med leveringen.

Det er et krav, at du er på leveringsadressen i tidsrummet for levering. Er du ikke hjemme til at modtage din levering, kan der arrangeres en genlevering mod betaling af genleveringsomkostningerne.

Når varerne sendes afsted fra vores lager, modtager du en e-mail med en faktura for de afsendte varer. Kan vi ikke sende alle dine varer på samme tid, modtager du kun en faktura for de varer, der er afsendt. Evt. resterende varer på din bestilling vil du modtage faktura for, når de efterfølgende afsendes.
Leveringsomkostningerne varierer og afhænger bl.a. af varetype, vægt, leveringssted, leverandør m.v. De samlede leveringsomkostninger vil fremgå, når du bestiller varer på Bilka.dk

Send&Hent-leveringer

Som udgangspunkt leveres din pakke til den valgte Send&Hent-boks. Hvis denne ikke er ledig til brug for leveringen, kan Bilka vælge at indlevere pakken til en anden Send&Hent-boks, butikkens kundeservice eller pakkeshop. Du vil i så fald modtage information om det nye afhentningssted. Når du har placeret en ordre med Send&Hent, er det ikke muligt at skifte til en anden leveringsform.

Send&Hent Oversize  

Af hensyn til vores medarbejderes sikkerhed og efterlevelse af gældende arbejdsmiljøregler har vi ikke mulighed for at tilbyde hjælp til løft af varen udenfor bygningen.

Storgods

Varer som legetårne, sand, grus, carporte, brænde, bigbags, fliser og lign., bliver leveret som storgods. Varerne bliver leveret som kantstenslevering, og der kræves ikke underskrift. Derfor behøver du ikke være hjemme på leveringsdagen. Fragtmanden læsser af på en passende placering. Ved leveringen kræves det, at vejen har kørefast underlag - ikke grus, brosten eller lignende, og at vejen er let fremkommelig for store lastbiler.

Click&Collect

Vi opkræver et Click&Collect-gebyr på 29 kr. for ordrer, der bestilles på bilka.dk til afhentning i et af Bilkas varehuse. Læs mere om Klik og Hent i afsnittet nedenfor.

 

 1. Leveringstid

Leveringstiden afhænger af, om den bestilte vare er på lager og hvilken transportør, der er tilknyttet varen. Det vil altid fremgå på varens side, hvornår en given vare kan leveres.

 

 1. Click&Collect

Du kan bestille dine varer på Bilka.dk og afhente din ordre i et af Bilkas varehuse.

 

Vi opkræver et Click&Collect-gebyr på 29 kr. Ved afhentning af din ordre, modtager du en faktura, og vi gennemfører betalingen af ordrens pris samt gebyret.

 

Du kan afhente ordren efter ordren er klarmeldt, hvilket forventeligt er indenfor 2 timer efter ordreafgivelsen, og senest indtil varehusets lukketid den efterfølgende dag. Du modtager en mail/SMS, når din ordre er klar til afhentning. Afhentes ordren ikke indenfor den angivne afhentningstidspunkt og på det angivne afhentningssted, vil ordren blive annulleret, og du vil ikke blive opkrævet noget beløb.

 

Ved afhentning af din ordre skal du medbringe din reservationsbekræftelse, som du enten kan printe eller vise den modtagne e-mail eller SMS.

 

Du kan læse mere om Click&Collect på: www.bilka.dk/om-bilka/services/clickcollect/c/clickncollect/

 

 1. Fortrydelse af køb og returnering

Fortrydelsesfrist og returpolitik

Varer købt i Bilka og på Bilka.dk er omfattet af Bilka’s ubegrænsede returret med de undtagelser der fremgår nedenfor.

Så længe du medbringer din kvittering, og varen er i samme stand samt i original og intakt emballage, kan du få dine penge tilbage.

Bemærk, at det dog ikke er muligt at returnere:

 • Fødevarer (Vin kan dog returneres inden for 30 dage efter køb, hvis flaskerne er intakte og uåbnede)
 • Helsekost
 • Taletidskort
 • Onlinelotto
 • Blomster og planter (læs i stedet om vores GroGaranti her)
 • Tobaksvarer
 • Specielt fremstillede/-skaffede varer - herunder fremkaldelser og fotoprodukter, specialgardiner, varer efter mål, toning af maling o.l.
 • Plomberede varer, hvor plomberingen er brudt
 • Produkter købt via rente- og gebyrfrie lån kan kun returneres indenfor 14 dage. Penge udbetales aldrig – lån annulleres.
 • Registreringspligtige køretøjer (defineret i afsnit 4).
 • Serviceydelser/tjensteydelser for den del af ydelsen der allerede er udført (f.eks. samling af cykler)

Selvom en vare er undtaget fra Bilkas ubegrænsede returret, kan varen stadig være omfattet af den lovpligtige fortrydelsesret i henhold til forbrugeraftaleloven – se afsnit 9.

Varer, der er i original og intakt emballage, er omfattet af den ubegrænsede returret. Hvis du returnerer en vare, der er beskadiget eller brugt på en måde, der forringer varens værdi, forbeholder vi os ret til at afvise returnering eller fratrække værdiforringelsen i købsbeløbet.

Hvis varen derimod er åbnet, men ubrugt, har du en 30 dages returret. Fortrydelsesfristen udløber i dette tilfælde 30 dage efter den dag, du har modtaget din vare, eller får den sidste vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om flere forskellige varer, som er bestilt i én ordre, og som leveres enkeltvis.
Se derudover venligst afsnittet nedenfor vedrørende varens stand, når du gør brug af din returret. 

Du skal give os meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb. I din meddelelse skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret. Meddelelsen skal gives ved (support@bilka.dk) eller ved at benytte standardfortrydelsesformular:

 • Til [her indsættes den erhvervsdrivendes navn, fysiske adresse og i givet fald faxnummer og e-mail-adresse af den erhvervsdrivende selv]:
 • Jeg/vi (*) meddeler herved, at jeg/vi (*) ønsker at gøre fortrydelsesretten gældende i forbindelse med min/vores (*) købsaftale om følgende varer (*)/levering af følgende tjenesteydelser (*)
 • Bestilt den (*)/modtaget den (*)
 • Forbrugerens navn (Forbrugernes navne)
 • Forbrugerens adresse (Forbrugernes adresse)
 • Forbrugerens underskrift (Forbrugernes underskrifter) (kun hvis formularens indhold meddeles på papir)
 • Dato
 • Serviceydelser/tjenesteydelser for den del af ydelsen der allerede er udført (f.eks. samling af cykler)

(*) Det ikke relevante udstreges

Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen uden samtidig at give os tydelig meddelelse om dette.

Returnering

Du skal returnere din vare til os uden unødig forsinkelse, og senest 14 dage efter du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Du skal selv afholde de direkte udgifter i forbindelse med varens returforsendelse. Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering.

Ønsker du at returnere en vare købt på Bilka.dk eller via tablet i varehusene, har du to muligheder. Enten kan du henvende dig i dit nærmeste Bilka varehus med varen, eller du kan fremsende varen til Bilka.dk. Se prisliste. 

Husk altid at medbringe eller medsende faktura ved henvendelse i et Bilka varehus eller ved fremsendelse til Bilka.dk.

Bilka.dk’ returadresse er:

Bilka.dk

Gramham Bells Vej 22, port 40

8200 Århus N

Kontakt os her eller ring på telefon 8930 3000 for spørgsmål vedrørende returnering.

Varens stand, når du gør brug af din returret

Du hæfter for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på.

Hvis varen er prøvet udover hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt på en måde, der forringer varens værdi, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.

Manglende original emballage kan udgøre en værdiforringelse, hvorfor varen bør returneres i original emballage.

Delvis fortrydelse

Bilka giver dig adgang til delvis at fortryde dit køb. Du skal hertil være opmærksom på, at hvis du har købt flere varer i én ordre, og ønsker at fortryde dele af ordren, refunderes leveringsomkostningerne ikke.

Tilbagebetaling af købsbeløbet

Hvis du fortryder dit køb, får du det beløb du har indbetalt til os, tilbage. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet.

Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (dog ikke ekstra omkostninger som følge af dit eget valg af en anden leveringsform, end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde denne aftale. Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet.

Bemærk: Du har ikke krav på tilbagebetaling af leveringsomkostninger ved delvis fortrydelse af dit køb.

Ved ordrer, der alene indeholder varer fra én lagerlokation, refunderes leveringsomkostningerne kun ved returnering af hele ordren, idet omkostningerne er de samme uanset antallet af varer.

Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.

Læs mere om fortrydelse og returnering under Kundeservice/hjælp eller gå til standardfortrydelsesformular.

 

 1. Særlige returregler

Ved køb på bilka.dk har du som udgangspunkt en fortrydelsesret på 14 dage fra levering af varen i henhold til forbrugeraftaleloven.

Er du erhvervskunde henvises til vilkårene om fortrydelsesret i afsnit 14 nedenfor.

Retningslinjerne for den praktiske returnering af en vare fremgår af afsnit 8.

Varer undtaget fortrydelsesretten

Følgende varetyper er undtaget fra fortrydelsesretten:

 1. Levering af varer, som er fremstillet efter dine specifikationer eller har fået et tydeligt personligt præg
 2. Levering af varer, som må antages at blive forringet eller forældet hurtigt, herunder afskårne blomster og barrodsplanter,*
 3. Levering af forseglede varer, som af sundhedsbeskyttelses- eller hygiejnemæssige årsager ikke er egnet til at blive returneret, og hvor forseglingen er blevet brudt efter leveringen,
 4. Levering af varer, som på grund af deres art bliver uløseligt blandet sammen med andre varer ved leveringen,
 5. Levering af plomberede lyd- eller billedoptagelser eller computersoftware, som du har brudt plomberingen på,
 6. Levering af digitalt indhold, som ikke leveres på et fysisk medium, hvis udførelsen er påbegyndt med dit forudgående udtrykkelige samtykke og anerkendelse af, at du dermed mister din fortrydelsesret.

*Ved køb af andre planter end de ovenfor nævnte anbefaler vi, at planterne opbevares forsvarligt i hele perioden indtil returnering. Når vi har fået planten retur, vil der blive foretaget en værdiansættelse af planten svarende til, hvad planten kan videresælges for i vores butikker. Vurderer vi, at planten ikke kan videresælges, eks. fordi den er visnet, kan du ikke få penge retur.

Desuden tages produkter med begrænset holdbarhed, eksempelvis planter, ikke retur.

Særligt vedr. Bilkas Fotoservice

Ligeledes gælder særlige returregler ved bestilling af produkter fra Bilkas Fotoservice. Her henviser vi til www.foto.bilka.dk, hvor yderligere information vil fremgå under punktet "Kundeservice – Betingelser".

Særligt vedr. registreringspligtige køretøjer

Ved returnering af et registreringspligtigt køretøj skal den originale registreringsattest samtidig returneres uden unødig forsinkelse og i ubeskadiget stand, senest 14 dage efter du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb.

Særlige vedr. fyrværkerishows

Hvis showet aflyses af fyrværkeren pga. et afslag på ansøgningen refunderer Bilka 100% af købsbeløbet.

Hvis du aflyser showet efter ansøgningen er afsendt og op til dagen før arrangementet, refunderer Bilka 75% af købsbeløbet.

Godkendes ansøgningen, men showet aflyses af fyrværkeren op til dagen før arrangementet, refunderer Bilka 75% af købsbeløbet. Aflysning fra fyrværkerens side kan ske i følgende tilfælde:

 • Hvis det ikke er muligt at overholde de lovpligtige sikkerhedsafstande, som er beskrevet i den godkendte ansøgning
 • Ejeren af afskydningsområdet, som du har oplyst til fyrværkeren, forbyder afskydning af fyrværkeri på ejendommen.
 • Forbud mod afbrænding fra brandmyndighederne, f.eks. pga. tørke og/eller vind
 • Vind / vejr gør det efter fyrværkerens vurdering sikkerhedsmæssigt uforsvarligt at gennemføre afskydningen
 • Afstand til udendørs dyrehold gør det efter fyrværkerens vurdering sikkerhedsmæssigt uforsvarligt at gennemføre afskydningen.
 • Fyrværkeren vurderer, at det ikke er forsvarligt at gennemføre showet, hvor dette ikke skyldes fyrværkerens egne forhold.

I tilfælde af, at du aflyser på selve afholdelsesdagen, før showet er påbegyndt, vil du få 50 % af købsbeløbet refunderet.

I tilfælde af en uforudset hændelse, som resulterer i, at fyrværkeren aflyser affyringen på afholdelsesdagen, refunderer Bilka 50 % af købsbeløbet. På affyringsdagen kan et festfyrværkerishow aflyses af fyrværkeren på baggrund af følgende uforudsete forhold:

 • Det er ikke muligt at overholde de lovpligtige sikkerhedsafstande, som er beskrevet i den godkendte ansøgning, og den manglende overholdelse skyldes ikke fyrværkerens forhold.
 • Ejeren af afskydningsområdet, som du har oplyst til fyrværkeren, forbyder afskydning af fyrværkeri på ejendommen.
 • Beredskabsleder hos myndighederne forbyder afskydningen.
 • Forbud mod afbrænding fra brandmyndighederne, f.eks. pga. tørke og/eller vind
 • Vind / vejr gør det efter fyrværkerens vurdering sikkerhedsmæssigt uforsvarligt at gennemføre afskydningen
 • Afstand til udendørs dyrehold gør det efter fyrværkerens vurdering sikkerhedsmæssigt uforsvarligt at gennemføre afskydningen.
 • Fyrværkeren vurderer, at det ikke er forsvarligt at gennemføre showet, hvor dette ikke skyldes fyrværkerens egne forhold.

 

 1. Reklamation - guide til defekte varer?

Du har 2 års reklamationsret fra modtagelsen af varen. Reklamationsretten betyder, at du kan klage over fejl og mangler, der viser sig op til 2 år efter, at du modtog varen. 

Du kan enten få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Det er et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.
Du skal reklamere inden for ”rimelig tid” efter, at du har opdaget manglen ved varen. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.
Reklamation kan ske til servicecenteret i dit lokale Bilka varehus, hvor særligt uddannet personale er parat til at afhjælpe fejl og mangler. Du har ansvaret for backup af alt eksisterende materiale på indleverede produkter.

Kan personalet ikke afhjælpe fejlen, sendes varen til reparation hos et eksternt værksted. På udvalgte produkter vil du, mens dit produkt er til reparation, kunne låne et låneprodukt. Når du henvender dig i servicecentret, skal du blot medbringe varen og fakturaen, der gælder som din bon. Du kan også oprette en reklamationssag til Bilka.dk kundeservice her.

Transportskader

Når du modtager dine varer, opfordrer vi til, at du kontrollerer pakken for eventuelle synlige skader. Er emballagen beskadiget eller har andre synlige tegn på defekt, skal du kvittere på fragtbrevet – med forbehold for eventuelle skader på indhold. Du kan også nægte at modtage varen. Kontakt hurtigst muligt kundeservice og meddel, at du har afvist varen.

Sådan håndterer du en defekt vare

Hvis du vil reklamere via Bilka.dk kundeservice, bedes du altid oplyse ordrenummer, produkttype og en kort beskrivelse af fejlen. Du vil herefter blive kontaktet for det videre forløb. Kontakt os her eller på telefon 8930 3000.

 

 1. Særligt vedr. fyrværkeri

Fyrværkeri er farligt gods, og der gælder derfor særlige regler i forbindelse med handel med samt opbevaring og transport af fyrværkeri. De følgende betingelser og vilkår vedrørende fyrværkeri gælder således i tillæg til de generelle handelsbetingelser for Bilka.
Du skal være fyldt 18 år for at kunne bestille og modtage fyrværkeri. Bilka forbeholder sig retten til at kræve gyldigt billede-ID, som eksempelvis pas eller kørekort, fremvist ved levering og modtagelse af varen.

Levering

For at Bilka kan overholde lovgivningen om handel med og transport af fyrværkeri, er det en betingelse, at du er hjemme ved leveringen til at modtage din bestilling. Såfremt du eller anden person i din husstand, der er fyldt 18 år, ikke er hjemme til at modtage bestillingen, kan vi desværre ikke gennemføre leveringen. Er du eller anden i din husstand, der er fyldt 18 år, ikke hjemme til at modtage din levering, vil der blive arrangeret en genlevering mod betaling af et gebyr pålydende 300 kr. svarende til håndteringsomkostningerne.
Du modtager en e-mail og en SMS omkring 24 timer før den planlagte levering. Du modtager derudover en e-mail og en SMS omkring 8-12 timer før det aftalte leveringstidspunkt med kontaktinformation på chaufføren, der leverer din bestilling.

Leveringsomkostningerne vil fremgå i forbindelse med din bestilling.

Levering er alene muligt til adresser i Jylland og andre bro-faste øer.

Såfremt du annullerer din bestilling på leveringstidspunktet, pålægges et gebyr på 300 kr. svarende til håndteringsomkostningerne for at transportere varerne retur.

Fortrydelsesret og returnering

Der henvises til afsnittet om fortrydelsesret i disse betingelser med følgende tilpasninger ift. fyrværkeri:
Når du gør brug af din fortrydelsesret efter leveringen af din bestilling, skal du returnere varerne uden unødig forsinkelse og senest 14 dage efter, du har gjort brug af fortrydelsesretten.

Transport af fyrværkeri skal ske i henhold til kravene om transport af farligt gods, der følger af den Europæiske Konvention om International Transport af Farligt Gods (ADR Konventionen). Det er din forpligtelse, at disse regler overholdes i forbindelse med returnering af varerne.

Det er således ikke muligt at returnere varerne i fysiske Bilka butikker, idet varerne er købt online. Du skal i stedet kontakte df@fyreks.dk i forbindelse med returneringen, da vi alene derigennem kan sikre, at reglerne om transport af farligt gods overholdes.

Det er alene muligt at returnere varer i ubrudt emballage og i hel samt intakt stand.

Hvor du i forbindelse med rettidig udøvelse af fortrydelsesretten efter leveringstidspunktet anmoder os om at afhente varerne, pålægges et gebyr på 1.000,00 kr. for transporten. Returnering af varerne kan først ske efter forudbetaling af gebyret.

 

 1. Klageadgang

Du har mulighed for at få behandlet en klage ved skriftlig henvendelse til support@bilka.dk.
En klage over en vare eller tjenesteydelse kan derudover indgives til Center for Klageløsning, Nævnenes Hus, Toldboden 2, 8800 Viborg. Du kan klage til Center for Klageløsning via Klageportalen for Nævnenes Hus. Læs mere på www.naevneneshus.dk.  

EU-Kommissionens online klageportal kan også anvendes ved indgivelse af en klage. Det er særlig relevant, hvis du er forbruger med bopæl i et andet EU-land. Klage indgives her - http://ec.europa.eu/odr. Ved indgivelse af en klage skal du angive vores e-mail adresse support@bilka.dk.

 1.  Særligt om erhvervskunder - B2B

OPFORDRING TIL AT GØRE TILBUD

Tilbud på Bilka.dk og tablet i varehusene er rettet mod privatkunder. I forhold til erhvervskunder er der alene tale om en opfordring til at gøre tilbud.  

Vi forbeholder os ret til at annullere en handel, hvis der er opgivet forkerte priser på hjemmesiden, da disse er automatisk beregnet. Ligeledes forbeholder Bilka.dk sig ret til at begrænse antallet af solgte enheder til særlig markedsført pris, da vi altid vil prioritere salg til private.

Mailen der modtages efter at en ordre er gennemført er således alene en kopi af indkøbskurven, og ikke Bilka.dk's accept på at handlen gennemføres. I de tilfælde, hvor ordremængden ikke accepteres, vil køber blive kontaktet af kundesupport hurtigst muligt.

Fødevarevirksomheder, der handler fødevarer på Bilka.dk, skal straks efter købet henvende sig til Bilka.dk med henblik på registrering af de nødvendige oplysninger til brug for opfyldelse af krav om sporbarhed og håndtering af eventuelle tilbagetrækningssituationer. Kontakt os på her eller ring på telefon 8930 3000.
 
Ingen returret på varer solgt til erhvervskunder

Reklamation og mangler

Ved levering skal køber straks foretage en sådan undersøgelse af det solgte som ordentlig forretningsbrug kræver. Hvis køber vil påberåbe sig en mangel, skal køber straks give sælger besked. Såfremt køber har opdaget eller burde have opdaget manglen og ikke reklamerer som anført, kan køber ikke senere gøre manglen gældende. Sælger kan frit vælge at afhjælpe manglen eller foretage omlevering. Såfremt sælger anmoder derom, skal køber umiddelbart efter reklamationen, for købers regning og risiko, returnere den angivelige mangelfulde vare til sælger i original emballage. Sælger forbeholder sig ret til kun at modtage den angivelige defekte del.
Reklamationer på mangler og brækage forårsaget i erhvervsmæssige sammenhænge accepteres ikke.

Immaterielle rettigheder

Enhver leverance af produkter sker med respekt af de pågældende producentens immaterielle rettigheder og sælger er uden ansvar af nogen art for købers handlinger i strid med disse rettigheder.

Ansvarsbegrænsning

Et erstatningskrav overfor sælger kan ikke overstige faktura beløbet for den solgte genstand, idet omfang andet ikke følger af dansk rets ufravigelige regler om produktansvar. Sælger fraskriver sig ethvert ansvar for tabt datamateriel. Dette gælder ydermere under indlevering af produkter til reparation. Køber har ansvaret for backup af alt eksisterende materiale på indleverede produkter

Ejendomsforbehold 

Sælger forbeholder sig ejendomsretten til leverede varer indtil hele købesummen inklusive leveringsomkostninger samt eventuelle renter og omkostninger er betalt fuldt ud. Køber forpligter sig til at holde leverancen forsikret og skadefri indtil hele købesummen er lagt.
Værneting

Købs- og leveringsbetingelser for Bilka.dk er underkastet dansk ret og enhver tvist mellem køberen og Bilka.dk, i anledning af køberens køb af varer fra Bilka.dk, skal afgøres ved retten i Århus.

 

 1. Særligt gældende for GoDeal oplevelser

Hvis ikke andet er angivet på produktet er værdibeviset gyldigt i 3 år fra udstedelsen. Værdibeviset kan efter ugyldighedens indtræden ikke returneres eller ombyttes. Hvis værdibeviset vedrører en vare eller tjenesteydelse som kun udbydes af partneren i en bestemt periode (for eksempel til et bestemt arrangement/event), vil værdibevisets gyldighed automatisk være begrænset hertil.

 

Handelsbetingelserne er senest opdateret den 1. marts 2022.