Konkurrencebetingelser – Bilka Vinkatalog, Meta

Vind 3 flasker Vintage Champagne fra Philipson Wine til en værdi af 3194,90 kr.

LÆS DISSE KONKURRENCEBETINGELSER GRUNDIGT IGENNEM, DA DE INDEHOLDER VIGTIGE OPLYSNINGER.

Ved deltagelse i Konkurrencen accepterer du disse konkurrencebetingelser.

 

1. Om konkurrencen:

Konkurrencen er arrangeret af Bilka (Salling Group A/S, CVR nr. 35954716, Rosbjergvej 33, 8220 Brabrand). Du kan deltage i konkurrencen om 3 flasker Vintage Champagne fra Philipson Wine, som udloddes i forbindelse med Bilkas Vinkatalog. Præmien er ikke købsbetinget og kan ikke ombyttes til kontanter eller andre ydelser.

Konkurrencen kører fra d. 15. november 2023 kl. 8.00 til d. 19. november 2023 23.59. Efter konkurrencens afslutning udtrækkes 1 vinder af 3 flasker Vintage Champagne til en værdi af 3194,90 kr. - dog senest d. 24. november 2023.

De heldige vindere modtager 3 flasker Vintage Champagne: 1 flaske La Grande Anne 2014, 1 flaske Charles Heidsieck Vintage 2012 og 1 flaske Lanson Vintage 2012. Præmien har en samlet værdi 3194,90 kr. og præmien kan ikke ombyttes til kontanter. Der udloddes i konkurrencen i alt 1 præmie til den anførte værdi. Da der er tale om en præmie, gælder der ingen reklamationsret efter købeloven.

Konkurrencen har til formål at være underholdende og at markedsføre Bilka. Deltagere kan ikke efterfølgende rette krav mod Bilka.

 

2. Hvem kan deltage?

Kun personer over 18 år, som er bosat i Danmark, kan deltage i konkurrencen. Ansatte i Salling Group, medlemmer af deres husstand og enhver person, som er direkte eller indirekte involveret i organiseringen af denne konkurrence, må ikke deltage. I tilfælde af, at en deltager ikke overholder alle betingelser for deltagelse, vil han/hun automatisk miste retten til en præmie.

 

3. Hvordan deltager du?

For at deltage i konkurrencen skal du svare på spørgsmålet til konkurrence opslaget på Bilkas Facebook side.

Salling Group forbeholder sig retten til at udelukke deltagere, der har tilmeldt sig mere end én gang, fra Konkurrencen.

Alle tilmeldinger, som er modtaget efter d. 19. november 2023 kl. 23.59 er ugyldige og udelukkes fra Konkurrencen.

 

4. Udvælgelse af vinder

Vinderen findes ved hjælp af et simpelt lodtrækningsprincip blandt alle, der har svaret på spørgsmålet. Vinderen kontaktes via deres svar på Facebook. Herefter skal vinderen oplyse navn og adresse, og så sender Philipson Wine præmien til vinderens privatadresse. Ønskes det ikke at oplyse privatadresse, så kan vi arrangere, at præmien kan afhentes i nærmeste Bilka varehus. Svarer vinderen ikke inden 7 dage efter, at vinderen er blevet kontaktet af Bilka, så forbeholder Bilka sig retten til at finde en ny vinder.

Når du deltager i konkurrencen accepterer du samtidig, at Bilka må kontakte dig, vedr. udlevering af præmien. Når vinderen overfor Bilka har oplyst navn, adresse og e-mail, videregives disse oplysninger til Bilka Marketing, som står for yderligere kontakt til vinderen.

Philipson Wine er leverandør af præmien. Alt kontakt efter konkurrencen vedrørende præmien skal ske med Philipson Wine på: helpdesk@philipsonwine.com eller 7022688

 

5. Afsluttende bestemmelser

Bilka forbeholder sig retten til på ethvert tidspunkt at ændre eller tilbagekalde Konkurrencen, såfremt der opstår omstændigheder, der kræver dette uden at deltageren kan rejse nogen form for krav mod Bilka.

Ingen dele af denne Konkurrence må videregives eller offentliggøres uden Salling Groups udtrykkelige skriftlige samtykke.

Denne konkurrence er underlagt dansk lovgivning. Enhver tvist, der måtte opstå i forbindelse med disse konkurrencebetingelser eller Konkurrencen, skal indbringes for Danmarks Domstole eller et relevant og kompetent klagenævn.

Bilka er uden ansvar for evt. forkert udleverede præmier som følge af snyd.

 

6. Privatlivspolitik

Du kan læse mere om vores behandling af personoplysninger her