Klubber og nyhedsbreve

Du har som kunde i Bilka mulighed for at tilmelde dig Bilkas klubber og nyhedsbrev, hvor du får besked om de bedste priser, aktuelle tiltag og inspiration til din hverdag.

Nyhedsbrev

Tilmeld dig Bilkas nyhedsbrev, og få besked om de bedste priser fra ugens Bilka Avis samt aktuelle konkurrencer og event fra Dit Hypermarked. Du tilmelder dig ved at tilmelde dig Bilka Plus.

 

Klubber

Bilka klubberne er for dig, som ønsker eksklusive medlemsfordele med BilkaPlus, blandt andet at give dine børn gode oplevelser med Billies Bedste Børneklub.

Du ka’ tilmelde dig én eller flere af Bilkas klubber og få besked, når der er eksklusive priser, rabatter og konkurrencer for medlemmer af lige præcis den Bilka-klub, som du er medlem af. 

 

Bilka Plus

Med Bilka Plus får du Bilkas allerbedste priser hver uge, året rundt. Det er ganske nemt at blive medlem. Bare hent appen og følg vejledningen.

Læs mere her.


 

Billies Bedste Børneklub

I Billies Børneklub får du eksklusive rabatter til børn og børnefamilier, en fødselsdagsgave når dit barn fylder år og Billies nyhedsbrev med tegneserier, kreative opgavesider samt info om børneevents i din lokale Bilka.

Læs mere her.