Prøv en rig rom på tilbud

Med rom på tilbud fra Bilka.dk finder du både lys og mørk rom fra din foretrukne producent til en stærk pris. Vores udvalg af rom gemmer blandt andet på Captain Morgan, Havana Club, Bacardi samt prisvindende producenter som Zacapa. Gør et godt køb og nyd lækker rom på tilbud.

Rom på tilbud til din smag

Er du til hvid eller mørk rom? Måske foretrækker du et lille hyggeligt glas med udsøgt rom eller en Captain Morgan til din rom og cola? Uanset hvilken type du er, er der gode chancer for at gøre en god besparelse i vores udvalg af rom på tilbud. På Bilka.dk kan du få fingrene i gode tilbud på blandt andet:

  • Captain Morgan
  • Havana Club 
  • Eksklusiv rom

Rom gemmer på mange unikke smagsnuancer. De lette og lyse varianter er oplagte til drinks og cocktails, mens du bedst kan nyde de gyldne og mørke typer naturel. Rom byder på skøn alkohol til både en stille stund eller en festlig aften. Det brede spektrum af smagsnuancer gør at der venter dig en rig smagsrejse forude.  

Lav populære drinks med rom på tilbud 

Hvid rom er som nævnt en god makker at have til adskillige velkendte drinks. Du kan for eksempel kombinere hvid rom med danskvand, rørsukker, lime, mynte og isterninger. Du har måske allerede gættet det? Sådan laver du nemlig en klassisk og lækker Mojito. Er du en rigtig Daiquiri discipel, har du også flere muligheder for at finde den rette flaske rom på tilbud til din go-to cocktail på Bilka.dk. 

Derudover kan du blandt andet også prøve:

  • Piña Colada - Hvid rom med kokoscreme og ananasjuice
  • Dark N’ Stormy - Mørk rom med lime og ginger beer
  • Mai Tai - Hvid rom med limejuice, mandelsirup, sukkerlage og appelsinlikør 

Hos os kan du opdage en verden af dejlig spiritus på tilbud. Skal du for eksempel bruge en god vodka eller whisky til dit barskab eller dit drinksglas, kan du også opdage flere stærke priser her. Bilka.dk sørger for en hyggelig og billig aften med nydelig spiritus - og glem ikke at drikke ansvarligt.