Gasflasker

Bilka har altid lave priser på gasflasker, og du kan se vores udvalg nedenfor. Læs også hvor i varehusene de kan købes til din gasgrill, terrassevarmer og gasvarmeovn.

På Bilka.dk har vi ikke mulighed for at sælge flaskegas, men du kan købe gas i Bilka varehusene via vores Click and Collect ordning. 

Bemærk at Bilka One Stop ikke forhandler gas.

Hvor henne i Bilka varehuset ombytter jeg gasflasker?

Hvis du har en gasgrill, terrassevarmer, campingvogn eller lignende, så har du behov for en gasflaske. Se ovenfor, hvor du kan bestille gasflasker til afhentning i vores varehuse.

Det er muligt at ombytte/købe gas i alle vareudleveringer uden at skulle ind i varehuset. Det gør det nemt at købe eller ombytte gas.

Du kan dog også finde bonner til gas i Hus & Have-afdelingen, hvor du finder en gas-stander, som er markeret med 'Køb din gas her'. Standeren er ofte placeret ved gasgrill.

Her finder du vores 3 typer af flasker. Pga. brandfare er det ikke tilladt at opbevare gasflasker i varehuset. Derfor indeholder vores modeller ikke gas.

Hvordan køber og ombytter jeg gasflasker?

  1. Vælg en bon for ombytning eller for køb af flaske med gas. Der er 3 muligheder til hver, da der er 3 typer flasker.
  2. Ombytning: Vælg en bon, der passer sammen med samme type, som den du vil ombytte. Vælg type: stål eller letvægt, og vælg størrelse: 5 eller 10 kg.
  3. Køb: Vælg type: stål eller letvægt, og vælg størrelse: 5 eller 10 kg.
  4. Tag bonen med til kassen og betal
  5. Gå til udleveringslageret (er i nogle tilfælde sammen sted som servicecentret), hvor du afleverer bonen og får udleveret flasken. Er det ombytning, afleverer du også den tomme flaske.

 

Hvilke regler gælder for ombytning?

Samme type og størrelse
Flasker kan som hovedregel kun byttes til flasker af samme type og størrelse.

Defekte flasker byttes ikke
En defekt flaske er fx bulet, gennemtæret af rust eller ødelagt

Ingen pant på gasflasker
Prisen på gasflasken indeholder ikke depositum eller pant
Gasflasken er købers ejendom
Gasflasken købes ikke retur og køber kan ikke få pengene retur for flasken.