Vandspil

Skab en livlig oase i haven med et flot vandspil. På Bilka.dk finder du et bredt sortiment af udendørs vandspil, der giver dig god mulighed for at indrette haven, som du foretrækker det. Udforsk udvalget herunder, og find det rette vandspil eller spejlbassin for dig online.

Indret haven med flotte vandspil

Drømmer du om rislende vand i haven? Et vandspil er en smart og nydelig løsning, der giver dig god mulighed for at skabe hygge og afslapning udendørs uden så meget besvær. Der er derfor et godt og mere overskueligt alternativ til de typisk større og mere komplicerede springvand.

Et vandspil byder på et hav af forskellige indretningsmuligheder, og du kan derfor nemt indrette din egen lille private oase med rindende vand, præcist som du ønsker det. Det er nærmest kun fantasien, der sætter grænserne. Her på siden har vi også spejlbassiner, der giver et flot spejlbillede af himlen i vandet og som også kan tiltrække havens fugle.

På Bilka.dk kan du gå på opdagelse i et bredt udvalg af spejlbassiner og vandspil til haven, der på hver sin vis bringer et skønt dekorativt element, som du kan få masser af glæde af. Alt det eventuelle tilbehør, du får brug for, er som regel også inkluderet. På den måde kan du nemt og hurtigt komme i gang med at indrette haven.  

 

Idéer til haveindretning med udendørs vandspil

Et udendørs vandspil eller spejlbassin byder som nævnt på et væld af muligheder i haveindretningen og kan placeres stort set lige dér, du ønsker det. Det kan for eksempel være:

  • I den lille gemte krog i haven 

  • Rundt omkring på terrassen 

  • Som et flot fokuspunkt i haven

Du kan sagtens også have flere vandspil på samme tid og dekorere med lige netop de planter, potter og andet havedekoration, du foretrækker. Du kan naturligvis også holde det helt enkelt. Det er alt sammen op til dig.

Vælger du at gå med et spejlbassin, kan du med fordel også overveje at male den indvendige side med hammerlak for at mindske rust i vandet. Så forbliver det mest muligt flot at se på.