Skyd nytåret ind med fyrværkeri

Bestil dit fyrværkeri online på Bilka.dk og få det leveret direkte til din hoveddør. Det er dog meget vigtigt, at du er hjemme til at tage imod din bestilling, når vi leverer dit fyrværkeri. Læs flere praktiske informationer i bunden af siden, og gå derudover på opdagelse i vores kæmpe udvalg af fyrværkeri til både børn og voksne nedenfor.

Varerne bliver tilgængelige for salg d. 24 december.

Fyrværkeri regler

Skal du være vejens fyrværkerimester og underholde nabolaget med de flotteste raketter, vildeste batterier og højeste brag? Du kan altid trygt handle dit fyrværkeri hos Bilka! Her kan du læse om hvornår du kan købe nytårskrudt og hvornår du må fyre det af.

fyrværkerishows

Skal du holde en stor fest eller vil du overraske en du holder af med et stort festfyrværkeri? Så se hele vores store udvalg af festfyrværkeri til en hver anledning. Så sætter du lidt ekstra kulør på himlen. 

 

Køb dit fyrværkeri online på Bilka.dk

Nytårsaften er en stor festdag. Her siger vi farvel til året, der gik, og byder samtidig velkommen til det nye år, der står for døren. Der er mange måder at fejre den store dag på, og uanset om du er mere til en rolig aften derhjemme med dine nærmeste, eller du har linet op til den helt store nytårsfest med hele venneflokken, er én ting sikker: du må ikke gå ned på fyrværkeri.

Som noget helt nyt kan du i år købe dit fyrværkeri online på Bilka.dk og få det leveret direkte til din hoveddør. Så er der ingen undskyldninger for ikke at få det nye år skudt i gang med et brag.

 

Levering og returnering af fyrværkeri

Når du bestiller dit fyrværkeri på Bilka.dk, får du gratis levering til din hjemmeadresse, hvis du bor på en af de brofaste øer. Du vil få besked på SMS og e-mail cirka 24 timer før, din bestilling ankommer, og cirka 8-12 timer før ankomst vil du modtage endnu en besked med nummeret på den chauffør, der leverer din bestilling.

Det er yderst vigtigt, at du er hjemme til at tage imod bestillingen, når vi leverer dit fyrværkeri. Hvis du ikke er hjemme, modtager du ikke dine varer, og genlevering af varen ved manglende modtagelse vil medføre et genleveringsgebyr på DKK 300.

Det er desværre ikke muligt at afvise din bestilling ved levering, men du har mulighed for at sende fyrværkeriet retur ved at følge nedenstående punkter:

  • Ved returnering kan du ikke returnere fyrværkeriet i en af vores fysiske butikker, men du henvises i stedet til at skrive en mail til: df@fyreks.dk og aftale afhentning.
  • Returnering af fyrværkeri koster DKK 1000.
  • Afhentning af varerne sker først, når pengene er gået igennem.
  • Varerne skal returneres i ubrudt emballage.

 

Sådan får du en sikker nytårsaften

Det er vigtigt at være opmærksom på, at fyrværkeri er farligt gods, og derfor skal man være fyldt 18 år for både at kunne bestille og modtage fyrværkeriet.

Fyrværkeri må skydes af fra den 27. december til og med den 1. januar. For at sikre en tryg oplevelse med dit nytårskrudt uden bekymring for risikoen for fyrværkeriskader, har vi her samlet Sikkerhedsstyrelsens 5 fyrværkeriråd:

  • Hav altid beskyttelsesbriller på, når du omgås fyrværkeri
  • Gør kun brug af godkendt fyrværkeri med CE-mærket
  • Hold aldrig tændt fyrværkeri i hånden
  • Hold sikkerhedsafstand både under og efter antænding af fyrværkeri
  • Aldrig gå tilbage til en fuser.

Med disse 5 sikkerhedsråd ønskes du og dine kære et godt og lykkebringende nytår fra Bilka.dk – dit hypermarked.

FAQ - Ofte stillede spørgsmål til fyrværkeri