Fyrværkeri

Varerne bliver tilgængelige i vores Bilka hypermarkeder fra den 15. december.

Fyrværkeri regler

Skal du være vejens fyrværkerimester og underholde nabolaget med de flotteste raketter, vildeste batterier og højeste brag? Du kan altid trygt handle dit fyrværkeri hos Bilka! Her kan du læse om hvornår du kan købe nytårskrudt og hvornår du må fyre det af.

fyrværkerishows

Skal du holde en stor fest eller vil du overraske en du holder af med et stort festfyrværkeri? Så se hele vores store udvalg af festfyrværkeri til en hver anledning. Så sætter du lidt ekstra kulør på himlen. 

 

FAQ - Ofte stillede spørgsmål til fyrværkeri

Køb dit fyrværkeri i vores Bilka hypermarkeder

Nytårsaften er en stor festdag. Her siger vi farvel til året, der gik, og byder samtidig velkommen til det nye år, der står for døren. Der er mange måder at fejre den store dag på, og uanset om du er mere til en rolig aften derhjemme med dine nærmeste, eller du har linet op til den helt store nytårsfest med hele venneflokken, er én ting sikker: du må ikke gå ned på fyrværkeri.

 

Sådan får du en sikker nytårsaften

Fyrværkeri må skydes af fra den 27. december til og med den 1. januar. For at sikre en tryg oplevelse med dit nytårskrudt uden bekymring for risikoen for fyrværkeriskader, har vi her samlet Sikkerhedsstyrelsens 5 fyrværkeriråd:

  • Hav altid beskyttelsesbriller på, når du omgås fyrværkeri
  • Gør kun brug af godkendt fyrværkeri med CE-mærket
  • Hold aldrig tændt fyrværkeri i hånden
  • Hold sikkerhedsafstand både under og efter antænding af fyrværkeri
  • Aldrig gå tilbage til en fuser.

 

Med disse 5 sikkerhedsråd ønskes du og dine kære et godt og lykkebringende nytår fra Bilka.dk – dit hypermarked.