Se hele vores sortiment af fyrværkeri

Billie giver kvit og frit beskyttelsesbriller til alle børn

Vi forhandler desværre ikke fyrværkeri på Bilka.dk, men du kan se hele vores sortiment på denne side og printe bestillingssedlen ud, som du kan tage med i Bilkas hypermarkeder.

I vores varehuse kan du finde vores store udvalg af batterier, raketter, bomberør og andre typer af nytårsskyts. Her kan du også købe sikkerhedsbriller til børn og voksne, så alle kan komme sikkert ind i det nye år. 

Salget af fyrværkeri starter den 15. december 2017 i alle Bilka varehuse.

Billie giver kvit og frit beskyttelsesbriller til alle børn ifølge med en voksen, der køber fyrværkeri. 

Hvornår må du fyre fyrværkeri af?

Affyring af fyrværkeri må kun ske i perioden 27. december til 1. januar.

BATTERIER

Med batterier er du sikret den flotteste fyrværkerioplevelse, idet du får et væld af forskellige effekter og variationer. Bilkas sortiment af batterier går fra de mindre til de helt store med vifteskud, kraftige luftbomber og farvefulde effekter.

SORTIMENTER

Med et sortiment er du sikret lidt af det hele. Sortimenterne varierer  i udvalg og størrelse, og der er både junior sortimenter for den unge ”fyrværker” til de helt store pakker med kraftige batterier, bomberør, fontæner og raketter til ham, der vil være villavejens ”krudtkonge”.

 

BOMBERØR OG FONTÆNER

Fontæner er populære, da du får fyrværkeri, der er flot og langvarigt og uden de store brag. Hvis du er mere til store brag og flotte effekter, skal du i stedet vælge bomberør.

 

JUNIORPRODUKTER

Fyrværkeri er for både små og store, og derfor indeholder Bilkas sortiment alt lige fra knaldperler og hundepropper til heksehyl og juniorsortimenter, så alle kan få et godt nytår. Husk sikkerhedsbriller og følg de gode sikkerhedsråd.

RAKETTER

Ingen nytårsaften uden raketter til at skyde det nye år ind kl 24. Bilka har et stor sortiment med både almindelige raketter og kugleraktter med varierende og flotte effekter.

SIKKERHED OG TILBEHØR

Det er vigtig at man passer på øjne, holder god afstand til fyrværkeri. Vi har et fint udvalg af både tændpinde, høreværn & beskyttelses briller til både børn og voksne. Se også Billies gode nytårsråd

Gode råd

10 gode fyrværkeriråd

1. Køb kun lovligt fyrværkeri af autoriserede forhandlere, aldrig hjemmelavet krudt.
2. Hold ikke fyrværkeri i hånden.
3. Lad ikke børnene tænde fyrværkeriet, og hold altid ekstra god afstand.
4. Hav altid beskyttelsesbriller på - både børn og voksne.
5. Undgå at affyre fyrværkeri, hvis du er beruset.
6. Opbevar jeres fyrværkeri uden for børnenes rækkevidde.
7. Hav fyrværkeriet i en pose, når I går ud - ikke i en lomme.
8. Affyr jeres raketter fra et rør eller stativ, som står fast.
9. Gå aldrig tilbage til en fuser.
10. Tænd kun ét stykke fyrværkeri ad gangen.