Strandtelte og læsejle

Her kan du finde læsejl og strandtelte, som giver masser læ mod vind og sand til picnicturen, eller når du solbader på stranden. Om du ønsker et læsejl eller et strandtelt, så får du et letvægtigt, nemt og komfortabelt telt, der kan bruges igen og igen.

Guides til camping og telte

Skal du på camping eller telttur? Her på Bilka.dk har vi samlet en masse inspiration til ferier i det fri i vores Camping Univers. Få tips og viden om alt fra teltvalg og vandsøjletryk til pakkelister og regler for fri teltning i Danmark. 

Stort udvalg af strandtelte og læsejl

Læsejl og strandtelte er fantastiske til campingpladsen, teltturen eller til strandturen, når du ønsker læ for vind, sand eller nattens dug.

Strandtelt – skærm af for vind, sand og sol

Strandteltet kan gøre sommerens ture til stranden endnu skønnere – med det kan du nemlig skærme af for vind og sand, ligesom du også kan beskytte dig selv og dine børn mod solens skarpe stråler. Du finder den på siden her, hvor du også kan vælge mindre læsejl, der giver dig et godt udsyn. Bestil den på Bilka.dk i dag – så kan du nyde udelivet på stranden, haven eller på festivalen.

Få læ og solbeskyttelse med et strandtelt

Når der står sommer i kalenderen – og antallet af solskinstimer er mange og temperaturen er høj – er en strandtur lige sagen. Alt efter hvor i landet badedragten eller -shortsene skal luftes, kan vindforholdene være noget barske ved de danske kyster. Her er et strandtelt helt ideelt. Det giver nemlig læ for både vind og sand, ligesom det også skygger for solens skarpe stråler, der især ved middagstid kan forårsage forbrændte strandkroppe.

  • Skærm af for vind og sand
  • Beskyt mod solens skarpe stråler
  • Mange anvendelsesmuligheder – både strand og festival

 

Her på siden finder du et udvalg af strandtelte, hvor du kan vælge imellem flere størrelser og modeller. Strandteltene er lette og yderst kompakte, når de er pakket sammen, hvorfor du nemt kan have den med dig på stranden eller på festival.

Hvilken størrelse skal jeg vælge?

I udvalget finder du både små og store strandtelte. De mindste af modellerne kaldes også læsejl og giver, som det fremgår af navnet, læ for vinden. Vælg et af disse læsejl, hvis du gerne vil have læ, men samtidig stadig kunne solbade. De store af modellerne skærmer ikke bare af for vinden, men er også dækket ovenfra, hvilket giver strandteltet flere egenskaber. Skulle du være så uheldig, at sommeren viser sig fra sine lunefulde side og regnen pludselig siler ned, kan strandteltet også agere overdækning for dine tasker. Strandteltet er ikke bare forbeholdt stranden, men kan naturligvis også bruges til at holde drikkevarerne tørre, når du er på festival.

Supplér solbeskyttelsen med et strandtelt

Du ved formentlig godt, at det er vigtigt med solcremen. Hvis du er en af de mange danskere, der har en lys hudtype, har du måske lært af erfaring, at det endvidere er altafgørende, at solcremen har et højt faktortal. Hatte og let tøj er vigtige værn mod solens farlige UV-stråler og gode supplementer til solcremen. Faktisk supplerer strandteltet lige så godt, da et udvalg af dem har en effektiv beskyttelse på +50. Det er med andre ord en god idé at tage strandteltet med, hvis du har en lys hudtype og skal på stranden en hel dag. Det gælder i øvrigt, også hvis du har en lidt mørkere hudtype, da skygge kan være tiltrængt, når du har opholdt dig under den bagende sol en hel dag. Især familiens yngste har godt af at sidde i skyggen med jævne mellemrum, når solen står højt på himlen. Vælg et af de store strandtelte, hvis du ønsker den fulde solbeskyttelse.

Køb et strandtelt i dag

Find et læsejl eller et strandtelt til sommerudflugterne til stranden eller til havehyggen og bestil den hjem fra udvalget her i dag. Bilka.dk er dit Hypermarked og vi har Danmarks største vareudvalg – på Bilka.dk finder du derfor alt, du skal bruge!