Tandbeskytter

Når du dyrker kampsport, er det vigtigt med en tandbeskytter. Både fordi den beskytter dine tænder, men også fordi den hjælper dig mod hjernerystelser. Brug din tandbeskytter til boksning eller anden form for kampsport. Vi har fleksible og bløde materialer i høj kvalitet til dine tænder. Bestil online her.

En tandbeskytter er din bedste ven

Boksning er en udfordrende og sjov træningsform, hvor du ofte bokser mod en rigtig modstander. Her gælder det om at beskytte dit hoved bedst muligt. På Bilka.dk har vi blandt andet en rigtig god tandbeskytter i fleksible og bløde materialer til beskyttelse under sparring og kamp. Med en tandbeskytter fra vores udvalg får du:

  • Valg mellem enkelt og dobbelt tandbeskytter

  • Fleksible og bløde materialer til tænderne

  • God beskyttelse til dine tænder under træning

  • Behagelig vejrtrækning og mærker som Everlast

På Bilka.dk får du altid billige tandbeskyttere af høj kvalitet. Vi fører nemlig tandbeskyttere fra mærker som Everlast. Virksomheden har eksisteret siden 1910, og er i dag et førende mærke inden for boksning og bokseudstyr. Mangler du nye boksehandsker eller lignende herfra, så finder du det hos os.

Hvilken tandbeskytter skal jeg vælge?

Med boksning kan du blive stærkere, få trænet din teknik og måske endda blive den nye Mike Tyson. Du ka’ også få afløb for dine eventuelle frustrationer ved at slå løs på en boksesæk. Dog hjælper det ikke meget, hvis du har taget det forkerte udstyr på. Heriblandt en tandbeskytter. Du kan vælge mellem to forskellige slags:

En enkelt tandbeskytter dækker tandsættet i overmunden. Den beskytter stadig din kæbe og undermunden, og så er den nemmere at trække vejret med. Brug den, hvis du er øvet bokser eller dyrker en sportsgren, hvor der er knap så hård kontakt. Husk, at du på Bilka.dk har ubegrænset returret.

En dobbelt tandbeskytter er til dig, der er nybegynder, eller hvis du dyrker en meget hård kontaktsport. Den giver en bedre beskyttelse, men er sværere at trække vejret igennem med. Første gang du tager beskytteren i munden, kan den virke voldsom. Det er helt normalt, så længe den ikke er ubehagelig i munden.