Sandsække

Sandsække er gode til fysisk træning, der styrker både muskler, balance og koordination. Desuden er der ikke meget der fjerner stress så effektivt som en boksetræning på sandsækken. Få balance i krop og sind med effektiv slagtræning derhjemme. Vælg sandsække i bedste kvalitet i vores store udvalg her på Bilka.dk.

Effektive sandsække til træning

Vælg en god boksesæk til hjemmet i vores store udvalg herover, hvor du blandt andet opnår dette:

 • Bedre kondition, balance og koordinering
 • Kraftigere muskelstyrke og effektiv slagkraft
 • En god mental balance og tid til træning

Du afgør selv, hvor hårdt du vil slå, og hvor meget du vil bevæge dig imens. Du undgår dog ikke at forbedre både din kondition, balance og evne til at koordinere. Du styrker dine muskler og træner din slagteknik. Derudover kan du komme af med stress og træne, når det passer dig.

Hvorfor skal du have en sandsæk derhjemme?

Det er bestemt ikke kun professionelle boksere, der kan bruge sandsække til træning derhjemme. Hvis du ikke har tid til at gå i et træningscenter, eller bare gerne vil have lidt ekstra motion, så er en sandsæk altid klar, når du er.

 • Muskeltræning på sandsække kommer naturligt i overarme og skuldre, når du slår på sækken. Men du opnår også automatisk træning af coremusklerne, da du er nødt til at spænde i maven og ryggen for at holde balancen. Hvis du vælger at flytte dig rundt om sandsækken imens, styrker du også musklerne i både ben og baller.
   
 • Styrke handler om mere end muskler. Når du træner med sandsække, styrker du samtidig balancen og din koordinering. En sandsæk bevæger sig, når du slår til den, så du er nødt til konstant at flytte dig. Sækkens bevægelse kræver en præcis koordinering fra din side i forhold til at slå netop på det tidspunkt, hvor sækken hænger vertikalt igen.
   
 • Mental træning – stress, frustration, vrede, sorg og andre negative følelser bliver for mange mennesker kanaliseret ud af kroppen ved at slå i en boksesæk. Køb et par boksehandsker og en sandsæk, og kom af med dine frustrationer, samtidig med at du træner.
 •