Sandsækhandsker

Beskyt dine hænder, når du træner slag på en sandsæk. Gode sandsækhandsker er nødvendige for både voksne og børn, når slagteknikken skal trænes. Flere størrelse og farver i PU eller PVC – kun i den bedste kvalitet. Se vores store online udvalg herunder, og bliv klar til din næste boksetræning.

Sandsækhandsker med god pasform

Pas på hænder og håndled når du træner. Vælg gode kvalitetshandsker til slagtræning. Med et par sandsækhandsker fra Bilka.dk får du:

  • Handsker af holdbart og rengøringsvenligt materiale
  • God beskyttelse til hænderne under træningen
  • Altid den optimale pasform til både voksne og børn

Sved og snavs kan hurtigt komme på handsker under træning – PVC og PU er slidstærke materialer, der er nemme at rengøre. Du finder alle størrelser til både voksne og børn og til begge køn i vores store online udvalg. Køb den rigtige størrelse, og du kan altid være sikker på en perfekt pasform.

Hvad er vigtigt ved sandsækhandsker?

Der er en række faktorer, du bør have med i dine overvejelser, når du skal vælge sandsækhandsker: Hvad er dit budget? Hvad er dit træningsniveau? Hvad er den rette størrelse til dig?

Herunder gennemgår vi de tre vigtige faktorer når du skal vælge de rigtige sandsækhandsker:

  • Pris – dit budget afgør naturligvis dit valg. Hos os finder du nogle af de bedste mærker til gode priser. Det kan betale sig at give lidt ekstra for en højere kvalitet, hvis du vil sikre ekstra beskyttelse (f.eks. til børn).
     
  • Træningsniveau – hvis du skal prøve at slagtræne for første gang, behøver du god beskyttelse, men mindre slidstyrke. God polstring og pasform er altafgørende, mens materialevalg er mere relevant for de erfarne inden for træning på sandsække.
     
  • Størrelse - børn vokser, og inden for slagtræning er det vigtigt, at sandsækhandsker passer præcis i det øjeblik de anvendes. Det er altså ikke en god idé at købe et nummer større blot for at spare et køb, når barnet vokser ud af handsken. Køb hellere en billig model to gange end en dyrere én gang. Pasform er ganske enkelt sikkerhed inden for sandsækhandsker.

Du kan finde den bedste pasform til de bedste priser i vores store online udvalg – vi har Danmarks største vareudvalg.