Håndbind til boksning

Til boksetræning er det vigtigt, at du beskytter dig selv med boksebind. På den måde forebygger du bedre kno-, håndled- og bruskskader i hænderne. Vælg mellem forskellige slags modeller med bomuld og spandex blanding for optimal tilpasning. Se hele udvalget på siden og bestil på Bilka.dk.

Forebyg skader med håndbind til boksning

Når vi bokser, udsætter vi vores hænder for en del hårde slag. Derfor er et slidstærkt håndbind til boksning med til at forebygge skader og brud. Det kan også være, at du slår mere sikkert, fordi du måske oplever en større tryghed, når du slår mod sandsækken. I vores sortiment får du mulighed for:

  • Solid beskyttelse af håndled til kampsport

  • Optimal tilpasning og holdbare materialer

  • At spare penge på låneudstyr til træning

  • Et mere sikkert slag og bedre præstation

Håndbind og boksebandage er en og samme produkt. De bliver blot kaldt for forskellige navne. På Bilka.dk fører vi både håndbind i bomuld og elastisk fra førende mærker som Everlast. Har du brug for støtte dine håndled under træning, er vores håndbind herfra helt ideelle.

Sådan vælger du det rigtige boksebind

Når du kigger efter boksebind, finder du materialer som elastisk, bomuld og spandex. Ligeledes er de i forskellige længder som to meter til fire meter. Du vikler det på kryds og tværs rundt om dine hænder, før du tager handsker på. Her er det vigtigt, at du gør det rigtigt. Ellers risikerer du, at dine hænder er ubeskyttede, når du træner eller går i ringen.

Er du ny inden for kampsporten, anbefaler vi, at du starter med det elastiske boksebind, da det er nemmere at binde. Gå efter minimum 3,5 meter i længden, så du bedst opnår en ordentlig binding. Generelt bør du altid gå ud fra behag, og hvad du personligt føler, er bedst.

Se hele udvalget af vores bokseudstyr og glæd dig selv eller en, der også er vild med boksning. Hvis du kommer til at bestille de forkerte boksebind, har du ubegrænset returret hos os. Vi ses på Bilka.dk. Dit Hypermarked – vi har alt, du skal bruge!