Silk clay

Silk clay er blevet et hurtigt hit herhjemme. Den mere sofistikerede udgave af modellervoks giver dig mulighed for at skabe fine dekorationer og figurer med mange detaljer. Hele familien kan være med. Du kan se hele udvalget af silk clay her på siden. 

Hyggelige minder med silk clay

Elsker I modellervoks derhjemme? Så vil I måske kunne lide silk clay. Den sjove type modellervoks er blevet meget populær i det danske hjem, fordi den giver mange flere muligheder for at lave forskellige figurer, end traditionelt modellervoks gør. 

Med silk clay kan hele familien være med til at lege med modellervoks, og fordi teksturen giver mulighed for at lave fine detaljer i arbejdet, så kan voksne også blive udfordret på kreativiteten. 

Når I er kreative med silk clay derhjemme, øver I også forskellige færdigheder, som I bruger ude i dagligdagen som for eksempel: 

  • Koncentration

  • Koordinering

  • Finmotorik

  • Kreativitet

Silk clay er også til kreative voksne

Silk clay er lidt i stil med en anden type modellervoks kaldet foam clay. Forskellen på de to er, at foam clay består af små, luftige bobler, hvorimod silk clay har en mere glat konsistens. Silk clay puffer en smule op når det tørrer. Det tørrer faktisk helt af sig selv, så I kan lave fine figurer, der også er holdbare i fremtiden. 

Voksne er også vilde med det kreative legetøj, som silk clay er. Du kan lave flotte figurer og smukke dekorationer til dit hjem med silk clay. Det er så smart, at du også kan male direkte på leret, så det er virkelig nemt at tilføje små, fine detaljer til kunstværket. Find eventuelt andet kreativt legetøj, hvis I godt kan lide at lege kreativt derhjemme. 

Måske er silk clay din nye hobby

Med silk clay kan familien få en ny hobby, som kan udfordre jeres kreative evner. Det er sjovt og hyggeligt at sidde og modellere sammen med både familie og venner. Bilka.dk er mere end bare en butik – vi står for oplevelser til hele familien. Se udvalget af silk clay. Du får ubegrænset returret.