Foam clay

Det sjove foam clay er en ny udgave af modellervoks. Du kan lave alt, hvad din fantasi rækker til med foam clay. Hele familien kan være med til at lege med foam clay. Du kan se vores udvalg af det sjove foam clay lige her.

Foam clay - en ny måde at lege på

Hvis I elsker modellervoks derhjemme, så vil I måske også synes om den nyere udgave af modellervoksen, nemlig foam clay. Foam clay er en masse, som består af små, luftige perler, der kan formes til alverdens sjove ting. Ubegrænset returret. 

Du kan bruge foam clay på samme måde, som du bruger modellervoks - det giver flere muligheder for at gå i detaljer med dine figurer, og du kan sammensætte forskellige farver, uden det klistrer sammen. 

Foam clay er genialt til mindre børn, fordi det ikke klistrer og fedter på samme måde, som modellervoks kan gøre. Kast jer ud i en ny hobby derhjemme og leg med foam clay. Skab figurer og andre spændende ting, som er helt unikke for jer.
 

Vær kreativ med foam clay

Med foam clay er der underholdning til mange timer derhjemme. I kan både lave små, detaljerede ting med modellervoksen, eller I kan lave lidt større figurer, der ikke kræver lige så meget koncentration. På denne måde er det også noget, hele familien kan være med til. 

Foam clay er en type kreativ legetøj, og det betyder, at du får lov til at slippe dine kreative evner løs, når du og dit barn leger med det. Find andet kreativt legetøj på Bilka.dk. I øver for eksempel disse færdigheder, når I koncentrerer jer om at forme foam clay: 

  • Koncentration

  • Koordinering

  • Finmotorik

  • Kreativitet
     

Foam clay tørrer selv og hæfter fast på næsten alt

Med foam clay får du ikke bare nyt legetøj, du får faktisk et hobbyredskab. Da foam clay er selvhærdende og næsten kan hæftes fast på alt, kan du bruge det til at lave små, fine dekorationer til dit hjem eller som gave til dine nære. Se også det spændende silk clay, en anden type modellervoks, som adskiller sig fra foam clay ved at være helt glat.

Bilka.dk er dit Hypermarked – vi har alt, du skal bruge!