UV maling

Mangler du en god UV-maling i en flot nuance? Se de mange skønne typer af UV-maling online her på Bilka.dk, hvor du blandt andet finder UV-maling fra kendte producenter som PaintGlow og Party4Fun. UV-maling er perfekt til festen og til diverse kreative projekter!

UV-maling med unikke egenskaber

Vil du have fingrene i en anderledes maling, er en UV-maling et spændende bud. UV-maling er selvlysende maling og fås i mange forskellige farvenuancer, primært inden for en bred pallette af neonfarver. Afhængigt af hvilken af vores UV-malinger, du vælger, kan du blandt andet bruge din maling til:

  • At male på tekstil, herunder på eksempelvis en hvid t-shirt, som du gerne vil give nyt liv

  • Ansigtsmaling og kropsmaling, eksempelvis i forbindelse med fest og events

  • Almindelig hobbymaling på papir og andre materialer

Vores UV-maling findes i utroligt mange udgaver, herunder også med glimmer, og du kan frit vælge imellem de mange muligheder i sortimentet. Spørgsmålet er ikke, om vi har den farve, du søger, men om du i virkeligheden kan beslutte dig for én farve, når det kommer til stykket. Heldigvis har vi flere forskellige kits med blandede farver, så du kan få lidt af hvert inden for UV-maling hjem og selv kan prøve det af og finde den farve, der passer til lejligheden eller til dit aktuelle projekt. Husk at UV-maling først rigtig kommer til sin ret, når mørket falder på, eller når du befinder dig i et mørkt lokale. UV-maling er således fantastisk til brug ved fester samt ved udstillinger, der foregår i mørklagte rum.
 

Skil dig ud fra mængden med festlig UV-maling

UV-maling er for dig, der ikke er bange for at være helt din egen eller for at træffe nogle andre valg end de klassiske og mest gængse. Med UV-maling på tøjet eller i ansigtet kan det nemlig ikke undgås, at du bliver bemærket i mængden, men trives du med opmærksomhed, er UV-malingen jo heldigvis som skabt til dig. Brug en enkelt farve, eller kombiner flere forskellige farver for at skabe dit helt eget unikke udtryk med hjælp fra den bemærkelsesværdige maling. UV-maling har en god holdbarhed, så den bliver, hvor den skal, når den først er påført.

Er du generelt vild med den selvlysende effekt? Se alle vores produkter med UV-effekt her fra kendte producenter som PaintGlow og Party4Fun. Du finder blandt andet knæklys og UV-lamper.
 

Skab sjove effekter med UV-maling fra Bilka.dk

Kan du se mulighederne i den smarte UV-maling med selvlysende effekt? Gå på opdagelse i sortimentet, og vælg dine favoritter blandt vores UV-produkter. Herefter kan du nemt bestille dem hjem, så du snart er klar til fest. Vi har altid skarpe priser på UV-maling, når køber UV-maling online på Bilka.dk.