Krimi og spændingsbøger

Krimi og spændingsbøger

Danskerne elsker krimier, og særligt i Skandinavien kan vi noget ganske særligt, når det kommer til at producere den ene hårrejsende krimi og spændingsbog efter den anden. Mangler du nyt læsestof, er det derfor oplagt, at du tager et kig på vores krimibøger her på siden. Snup den nye bog med din favoritforfatter, eller prøv dig frem med en ny potentiel favorit. Valget er op til dig!

Krimibøger er kommet på mode, og det er svært at holde sig fra de tykke romaner om mord og kriminaldetektiver. Særligt i Skandinavien udgives der hvert år mange nye, spændende krimibøger, og nogle af de bedste krimiforfattere kommer fra Danmark eller fra nabolandene omkring os. Her på siden finder du krimibøger og spændingsbøger fra såvel debutanter som mere etablerede forfatterne. Hvis du ikke allerede har læst Jussi Adler Olsen, Mari Jungstedt, Jo Nesbø, Lars Kepler eller Anna Grue, bør du uden tvivl unde dig selv den unikke læseoplevelse. Vores sortiment byder på mange krimier – både for dig, der er på vej til at læse din første krimibog, og for dig, der sluger den ene kriminalroman efter den anden.

Særligt Jussi Adler Olsens krimiserie om Afdeling Q er blevet populær. Ikke mindst i kølvandet på filmatiseringen af selv samme serie. Der findes dog også mange andre gode krimibøger, og det er blot med at prøve dig frem for at finde ud af, hvilke forfattere og hvilken skrivestil, du foretrækker. Nogle krimibøger og spændingsbøger er makabre og fyldte med drab, imens andre læner sig mere op af at ligne psykologiske thrillere. En krimi kan således antage mange forskellige former, og netop derfor appellerer krimibøger så bredt til både unge og ældre læseheste. Gå på opdagelse blandt de mange spændende titler. Vi har helt sikkert også en eller flere krimibøger, som vil tiltale dig.

Se også vores øvrige udvalg af bøger, hvor du finder både skønlitteratur og faglitteratur. For hurtig inspiration til din læsning, kan du tage et kig på vores liste med bestsellere, hvor du finder vores bedst solgte bøger netop nu.

 

Køb krimibøger og spændingsbøger online hos Bilka.dk

Uanset om du læser til dagligt, eller du primært griber ud efter bøgerne i dine ferier, når du har tid til overs, kan du finde en spændende krimibog eller spændingsbog online her i vores store udvalg. Mulighederne er mange, og har du ikke allerede en krimiforfatter, du sværger til, kan det godt være svært at vælge.

Du kan dog stole trygt på, at vi udvælger de bedste krimibøger og spændingsbøger til vores sortiment, så vi altid kan tilbyde dig de bedste, mest aktuelle og mest anmelderroste titler inden for krimigenren. Det er således et kvalitetsstempel i sig selv, hvis en krimibog er at finde på vores hylder online såvel som i vores varehuse. Vælg en eller flere krimibøger, og klik dem hjem med fri fragt til din hjemmeadresse ved køb for over 1000 kr. eller fri fragt til butik ved køb for over 300 kr. Vi leverer inden for få dage, så du snart kan fordybe dig i de mange spændende fortællinger, som bøgerne gemmer på.