Krimi bøger

Kan du godt lide at blive helt opslugt af en god krimi? Så har vi et stort udvalg af spændende krimier, der kan få det til at krible i hele kroppen af bare spænding. Her finder du alt fra virkelige fortællinger til fiktive universer opdigtet af populære forfattere fra Danmark og udlandet.

Vælg mellem et væld af gode krimier

En god krimi kan give dig kuldegysninger samtidig med, du har svært ved at lægge bogen fra dig af bare nysgerrighed. Har du det også sådan, så har vi på Bilka.dk et stort udvalg af krimier med et oplevelsesrig plot, der kan gøre det svært ikke at læse hele bogen færdig på én gang. Her finder du blandt andet  krimier skrevet af prisvindende krimiforfattere. Vi har også et stort udvalg af romatiske bøger, hvis genren skal være lidt en anden eller er du måske på udkig efter de nyeste bøger så finder du dem også her på Bilka.dk

I Danmark er krimigenren populær, og de fleste danskerne elsker at dykke ned i krimier - uanset om det er på en ferie i udlandet eller på en solseng i haven. Du kan således have din favorit-krimibog med dig, hvor end du befinder dig. Vi har både danske krimier og udenlandske versioner oversat til dansk.

Læs hårrejsende krimier fra de bedste forfattere

På Bilka.dk kan du finde et bredt sortiment af krimier, som er skrevet af de bedste forfattere. Her kan du få hårrejsende fortællinger om brutale mord og dygtige detektiver og efterforskere, der sætter alt ind for at opklare de gruopvækkende mordsager.

Blandt vores krimiforfattere finder du både danske og udenlandske forfattere, der har skabt fiktive universer, der er svære at løsrive sig fra, når du først har fat i spændingsbogen.

Er du på udkig efter en ny krimi, så har vi også gode krimiromaner fra debutanter, som du roligt kan give dig i kast med. Vi har udvalgt de bedste krimi- og spændingsbøger til dig, der har en forkærlighed for krimier.