Nodestativer

Et nodestativ er mere end bare et nodestativ. Om du er på farten med din musik eller helst øver i kendte omgivelser, så har Bilka.dk det rette nodestativ til dig! Vælg for eksempel mellem de lette og sammenklappelige stativer fra Ibiza og de tungere fra Gravity.

Nodestativ – hold styr på noderne

Er du seriøs om din musik, er dine noder og dit instrument, de vigtigste værktøjer du har på dit repertoire. Derfor er det så vigtigt at have et nodestativ, der kan holde styr på noderne, så du kan koncentrere dig om at spille. Med stativerne på Bilka.dk kan du:

  • Spille ubesværet og holde koncentrationen på instrumentet

  • Have den rette holdning, der giver dig den optimale vejrtrækning

  • Være sikker på at dine noder bliver, hvor de skal

Vælg mellem sammenklappelige modeller, der er lette at transportere, eller mere robuste stativer med fast plade, der kan klare noderne til selv de længste symfonier.

Brug eventuelt dit sammenklappelige nodestativ, når du øver med andre og skal have tingene med rundt. Når du omvendt øver hjemme, kan du have et mere stærkt og stabilt stativ stående, så du altid kan have dine yndlingsstykker stående fremme.

Du kan vælge mellem flere forskellige stativer med hver deres funktioner. De kan alle stå side om side med mikrofonstativet, så din musik og sang kan komme ud i rummet så ubesværet som muligt.

Sammenklappelige stativer

Med et sammenklappeligt og let stativ til noder bliver du meget mere mobil. Ligesom du har en transportkasse til dit instrument, kan du med de lette stativer, nemt transportere det fra et sted til et andet i en taske. Det giver dig også muligheden for at nyde at øve dig, selv om du bor småt, for med de mindre og sammenklappelige nodestativer kan du let pakke både instrument, noder og stativ væk under sengen, når de ikke er i brug.

Stativer med fast plade – køb et i dag på Bilka.dk

Med de stærkere og mere stabile nodestativer får du muligheden for at stille hele ringbind fra dig uden at være bange for, at de vælter eller klapper sammen. Det er en rigtig god løsning for dig, der nyder at have din musik omkring dig hele tiden og gerne vil have det stående fremme permanent.

På Bilka.dk finder du et stort vareudvalg. Vi er ikke bare en butik. Vi skaber oplevelser for hele familien. Bestil dit nodestativ online hos Bilka.dk. Vi er dit Hypermarked – vi har nemlig, alt du skal bruge!