MIDI keyboard

Står du og har brug for et lækkert MIDI keyboard, så er du landet det rette sted. På Bilka.dk bestræber vi os på  at have et godt udvalg af MIDI keyboards i forskellige størrelser og med masser af muligheder fra førende brands som Akai og Native Instruments.

Sæt gang i musikken med et fantastisk MIDI keyboard

Interesserer du dig for elektronisk musik, er et MIDI keyboard af en god kvalitet et must, hvis du vil skabe din egen lyd. Det er din mulighed for at eksperimentere med lyde, styre flere virtuelle instrumenter på én gang og producere musik ved hjælp af et lækkert keyboard og den rette software. Når du vælger at slå lyden til med et af vores keyboards, får du:

  • Topkvalitet til faste lave priser

  • Et MIDI keyboard med masser af funktioner

  • Et keyboard til både hjemmestudiet, øvelokalet og liveoptræden

Er du vild med at skabe din egen musik og kombinere lyden fra forskellige lydkilder og virtuelle instrumenter? Så kommer du ikke uden om et af vores lækre MIDI keyboards. Det er ganske enkelt indbegrebet af moderne musikproduktion.

Fra tangent til fuld kontrol

Selv om keyboardet er udstyret med synthesizer- eller klavertangenter, skal du ikke forveksle dem med traditionelle tangenter, for det er de langtfra. De giver nemlig absolut ingen lyd fra sig. I stedet for bruges de til at udveksle og kontrollere signaler og informationer.

MIDI er forkortelsen for Musical Instrument Digital Interface. Med et MIDI keyboard kan du styre lyden fra lydenheder og mere eller mindre kompliceret software. Det kan tilsluttes både en Mac og en pc, og der medfølger derfor et USB-kabel og strømforsyning.

Hvad skal du vælge?

Inden du beslutter dig for, hvilket MIDI keyboard der er det rette for dig, bør du afgrænse dit behov, så du får præcis den løsning, som giver dig de muligheder, som du har brug for. Både aktuelt, men også fremadrettet. Her er der specielt to punkter, som du bør have fokus på:

Tangenter: Hvor mange tangenter har du brug for? Spiller du med en hånd eller med begge hænder? Skal du bruge dit keyboard ude, altså mobilt? Tangenter fylder, og det er derfor i høj grad antallet af disse, der afgør størrelsen på keyboardet.

Funktioner: Tangenter udgør blot en lille del af keyboardets mange funktioner. Herudover er der et hav af andre, som for eksempel drejeknapper, fadere og pads. Til hvert keyboard har vi udarbejdet specifikationer, så du nemt og hurtigt kan få masser af viden om de forskellige modeller.