Keyboards

Et keyboard er både til den rutinerede musiker og nybegynderen, der måske gerne vil spille klaver, men endnu ikke har hverken evner eller udstyret til det. Find et keyboard her på siden, hvor vi har et udvalg af forskellige keyboards.

Find dit nye keyboard her

Er du på udkig efter et keyboard? Uanset om du er professionel eller amatør, der måske først lige er kommet i gang med at spille på keyboard, findes der en model til dig. Hvis du har intentioner om at blive en dygtig klaver-spiller, er et keyboard en rigtig god måde at starte på. Keyboardet er lettere rent teknisk at starte på og optager en hel del mindre plads i dit hjem, end et klaver eller et flygel typisk gør, og kan let pakkes væk. Et keyboard er ikke mindst en billigere løsning.

  • Start klaver-karrieren med et keyboard

  • Fylder ikke meget i din stue – og kan let pakkes væk

  • Vælg imellem forskellige modeller med og uden mikrofon

Her på siden finder du Bilka.dk's udvalg af keyboards i forskellige udgaver. Samtlige af dem leveres med hovedtelefoner, og med et par af vores keyboards får du tilmed en mikrofon med.
 

Hvilket keyboard skal jeg vælge?

Der findes et væld af forskellige keyboard-typer, så hvis du endnu ikke er en erfaren rotte, der har styr på sine præferencer, kan det være svært at vide, lige præcis hvilken model du skal vælge. Funktionerne og antallet af disse er på hver af typerne forskellige og mange. Et godt udgangspunkt er, at vælge dem efter, hvor erfaren en keyboard-spiller du er. Et eksempel er med tangenterne, hvor der på keyboards kan være mellem 25 og på nogle modeller op til 88. Hvor mange tangenter, man har brug for, afhænger hovedsageligt af, hvor højt et niveau du spiller på og ikke mindst typen af musik/du spiller/har i tankerne at spille på keyboardet.
 

Køb i dag – og husk et stativ til dit keyboard

Alt afhængig af, hvor i dit hjem du vil bruge dit keyboard, kan det være en god idé at overveje at tilkøbe et stativ med, når du investerer i et keyboard. Med et stativ behøver du ikke optage plads på bordet og kan tilpasse keyboardets højde, så det passer lige til dig.

Du har desuden mulighed for at købe en keyboard-bænk med, således du kan sidde optimalt og med bedst komfort, når du spiller. Find det i vores udvalg af keyboardstativer. Hvis du er musiker – eller drømmer om at blive det – bør du ligeledes unde dig selv et kig i vores store udvalg af musikudstyr. Alt fra DJ-udstyr, diverse stativer og til musikinstrumenter. Af sidstnævnte finder du alle typer af instrumenter. Bestil det hele på Bilka.dk i dag.