Action kamera

46 produkter
Passer til VIRB X/XE
199 kr.
Passer til Garmin VIRB X/XE
149 kr.
Passer til Garmin VIRB X/XE
79 kr.
VIRB X er lille og let og kan tages med overalt
2.399 kr.
Passer til VIRB X/XE
119 kr.
Passer til Garmin VIRB X/XE
599 kr.
Passer til Garmin VIRB X/XE
419 kr.
Rollei ActionCam 415 - Action-kamera - monterbar - 1080p - 5.0 MP - trådløst netværk - undervands op til 40 m
659 kr.
DJI Zenmuse X5 - Action-kamera - monterbar - Four Thirds - 4K / 25 fps - 16.0 MP DJI MFT 15 mm f/1.7 objektiv - trådløst netværk
16.130 kr.
Passer til VIRB X/XE
179 kr.

Stort udvalg af actionkameraer

Et actionkamera er ideelt til et væld af forskellige formål. Måske du dyrker sport og godt kan lide at filme dine tricks på banen, eller måske du er på vej på jordomrejse, hvor du gerne vil kunne dokumentere dine oplevelser så skarpt og naturtro som muligt? Mulighederne er mange med et actionkamera fra Rollei, Garmin eller Monster, som er de mærker, du finder her i sortimentet.
Leder du efter et almindeligt kamera, der ikke nødvendigvis skal med på vilde udflugter? Så tag et kig på vores udvalg af spejlreflekskameraer og almindelige kompaktkameraer. Husk også at købe hukommelseskort til dit kamera, så du har god plads til alle dine mange kommende billeder og videoer. 
 

Actionkamera på skiferien eller til surfing under varme himmelstrøg

Kun fantasien sætter grænser for, hvad du kan filme med dit actionkamera. Et actionkamera er robust og klarer alle dagens udfordringer sammen med dig. Det hvad enten dagen står på surfing, mountainbike, snowboarding eller noget helt fjerde. Med et vandtæt actionkamera kan du også dykke og lade dit kamera fange et glimt af havets rige dyreliv og planteliv under vandet. Takket være et bredt sortiment af tilbehør til dit actionkamera, kan du have armene fri, imens du filmer, og du kan filme hvor som helst og når som helst.
Lad dit actionkamera skildre hverdagen eller tag det med på rejse ud i verden, hvor linsen vil dokumentere oplevelser udover det sædvanlige. Fastgør kameraet på dit hoved, på dit bryst eller endda på dit kæledyr, og lad vinklen skabe unikke billeder og videoer, så du aldrig glemmer de gode minder.  
 

Køb et actionkamera online hos Bilka.dk

Hos Bilka.dk har vi et bredt udvalg af forskellige actionkameraer, der kan betjenes af både nybegynderen og den mere erfarne fotograf. Tilmed rummer vores udvalg også et væld af forskelligt ekstraudstyr, der gør oplevelsen og mulighederne med dit actionkamera endnu bedre. Køb online her på siden, og få fri fragt til din nærmeste Bilka, NETTO eller føtex, når du bestiller for mindst 300 kr. i samme ordre. Så sender vi din ordre afsted, så du kan hente den i din valgte butik inden for blot få dage. At bruge et actionkamera er en ganske særlig oplevelse, og vi vil godt garantere dig, at der er noget at glæde dig til, når du bestiller dit actionkamera hos os!

Tilpas udvalget
×
Pris (kr)
Kategori
Lagerstatus
Brand