Covers til mobil

Her kan du se vores brede udvalg af flotte og funktionelle covers og etuier til mobiltelefoner. Vi tilbyder kvalitetsprodukter i forskellige farver, som passer til forskellige mærker og typer af telefoner.

Find dit nye cover til mobilen hos Bilka

Med et cover til din smartphone kan du opgradere din mobile følgesvend på en række områder:
 

  • Giver din mobil et personligt udtryk
  • Beskytter telefonen mod slag og ridser
  • Mange forskellige typer og prisklasser

Et cover til din mobil kan altså hjælp med både at beskytte telefonen og tilføre den dit helt personlige udtryk. Uanset hvilken mobiltelefon du har, kan du finde et cover her på bilka.dk, der hjælper dig med at beskytte telefonen og give den stil og personlighed.

 

Et cover beskytter din telefon mod ridser

Mobiltelefonen er i dag blevet en af vores kæreste ejendele og stor ærgrelse og irritation er forbundet med den dag, hvor mobilen ryger på gulvet eller får en grim ridse. Med et cover til telefonen er du godt hjulpet på vej mod at beskytte mobilen mod slag og ridser. Her hos Bilka har vi mange forskellige covers at vælge imellem hvad enten du er til covers med pangfarver eller til de mere simple og diskrete løsninger, som fremhæver telefonens design samt cover med flipomslag, så du har cover og pung i ét.

 

Giv din mobil et personligt touch med et cover

Et cover beskytter ikke kun din telefon mod at blive grim og ridset. Den giver dig også mulighed for at sætte dit personlige præg på mobilen. Nogle covers fås med sjove designs med fuld skrald på farver og mønstre mens andre ikke gør så meget væsen af sig, men fremhæver telefonens design på fin facon.
Mangler du andet mobiltilbehør, en powerbank til at oplade på farten eller måske et PanzerGlass for ekstra god skærmbeskyttelse, så tag også et kig på vores udvalg allerede i dag.

Fri fragt til din nærmeste butik ved køb over 1000 kr.

Køb dit nye cover til mobilen i dag og få fri fragt til din nærmeste Bilka, føtex eller NETTO-butik, når du køber for over 1000 kr. Så tag et kig på vores brede udvalg af covers og beskyt din mobiltelefon allerede i dag.